search
Noah Wyle & co. zijn terug in nieuwe trailer 'The Librarians' S3
Series / Trailer

Noah Wyle & co. zijn terug in nieuwe trailer 'The Librarians' S3

Vanaf 20 november worden de nieuwe afleveringen uitgezonden door TNT.TNT heeft de trailer voor het derde seizoen van fantasy-familieserie The Librarians vrijgegeven. In het nieuwe seizoen is een centrale rol weggelegd voor het Department of Statistical Anomalies, een overheidsorganisatie die wordt geleid door Vanessa Williams en jacht maakt op de Librarians.

Cassie, Ezekiel, Jacob, Eve en Caretaker Jenkins keren allen terug in het nieuwe seizoen. Noah Wyle zal zijn opwachting maken in zeven van de tien afleveringen die het nieuwe seizoen rijk is. Hij zal daarnaast ook twee afleveringen regisseren en het script van een van deze afleveringen schrijven.

Naast Wyle zijn in het derde seizoen van The Librarians ook nog heel wat andere acteurs aan het werk te zien zoals Rebecca Romijn, Christian Kane, Lindy Booth en John Kim. Zij vormen samen met John Larroquette een team die op onderzoek uitgaat onder de Public Library van New York. Daar moeten ze verschillende mysteries zien op te lossen en diverse belangrijke artefacten recupereren.

The Librarians keren terug op 20 november a.s.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen