Marvels 'Cloak and Dagger' loopt vertraging op

De showrunner is wel al bekend.

Bram de Groot, 14 november 2016 08:00

The Hollywood Reporter heeft nieuws rond de volgende Marvel-serie, Cloak and Dagger. Volgens THR is de serie, welke uitgezonden moet gaan worden op de ABC-subzender Freeform, vertraagd en is Daredevil-schrijver Joe Pokaski aangesteld als de showrunner.
Minder nieuws is dus dat de serie rond de twee Marvel-personages later verschijnt dan verwacht. Volgens THR zal de superheldenserie niet eerder dan de winter van 2018 op de buis verschijnen. Eerder dit jaar werd er gelijk een compleet seizoen besteld rond de avonturen van de personages Cloak and Dagger.

Eerder werd bekend dat de serie wordt ontwikkeld als een soort "superheldenliefdesverhaal" rond Tandy Bowen en Tyrone Johnson, twee tieners met compleet andere achtergronden. Tijdens hun relatie moeten ze zien om te gaan met verkregen superkrachten.

Tandy kan krachtige lichtstralen uitzenden en Tyrone kan anderen later overspoelen door de duisternis. Ze merken dat ze hun krachten gezamenlijk kunnen inzetten, al gaat dit niet altijd samen met hun prille liefdesrelatie.

Bron: THR

Lees meer over: Cloak and Dagger, marvel, tv, abc, serie, Young Adult, Freeform, Joe Pokaski

Populair nieuws