Opnames 'Sons of Anarchy'-spinoff 'Mayans M.C.' beginnen in maart 2017

De serie speelt zich af na de gebeurtenissen uit Sons of Anarchy.

Zilko Tarici, 02-12-2016 09:02

FX heeft vandaag onthuld dat de pilot-aflevering voor Mayans MC, de spinoff van de serie Sons of Anarchy, officieel het groene licht heeft gekregen. De nieuwe serie zal wederom worden geschreven door Kurt Sutter en zijn producer-partner Elgin James. Sutter, die het immens populaire Sons of Anarchy bedacht, zal de pilot regisseren. De opnames moeten in maart 2017 van start gaan.
FX heeft al eerder gehint naar de SOA-spinoff, maar die is de eerste keer dat het netwerk meer details naar buiten brengt. De serie zal zich richten op de Mayans-motorclub en zal zich afspelen na de gebeurtenissen rondom Jax Teller. We volgen in Mayans MC EZ Reyes, een potentieel nieuw lid van de Mayans MC, en zien hoe hij lust naar wraak jegens een drugskartel en hoe hij het respect probeert te winnen van de vrouwen in zijn leven.

Menig fan van Sons of Anarchy zal zich herinneren dat de Mayans vaker een belangrijke rol speelden tijdens de zeven seizoenen van de serie. De voorzitter van de club was Marcus Alvarez, die gespeeld werd door Emilio Rivera. Het is nog onbekend of Rivera een grote rol zal spelen in de pilot, maar een recent bericht op Instagram van de acteur lijkt daar wel op te wijzen.

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Sons of Anarchy, Mayans MC, Emilio Rivera, Kurt Sutter, Charlie Hunnam

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie