search
Daredevil ontmoet Jessica Jones op nieuwe setfoto's 'The Defenders'
Series / Foto's

Daredevil ontmoet Jessica Jones op nieuwe setfoto's 'The Defenders'

-

We hebben al eerder setfoto´s gedeeld van Marvels The Defenders, maar nog geen waar de leden van de ´Avengers op straatniveau´ elkaar ontmoeten. Vandaag hebben we een aantal foto´s voor jullie, waarop we zowel Krysten Ritter als Jessica Jones als Charlie Cox als Matt Murdock/Daredevil zien. Deze foto´s kun je hieronder bekijken!


In The Defenders zien we naast de eerder genoemde acteurs ook Mike Colter als Luke Cage, Finn Jones als Danny Rand/Iron Fist, Elden Henson als Foggy Nelson, Deborah Ann Woll als Karen Page, Eka Darville als Malcolm, Carrie-Anne Moss als Jeri Hogarth, Simone Missick als Misty Knight, Rachael Taylor als Trish Walker, Scott Glenn als Stick en Rosario Dawson als Claire Temple. Er gaan ook geruchten dat Jon Bernthal opnieuw te zien zal zijn als The Punisher in de serie, maar dat is nog niet bevestigd. De Oscar-genomineerde Sigourney Weaver zal de schurk spelen in de serie, maar welke dat precies is wordt nog even geheimgehouden.

Marvels Daredevil-showrunners Marco Ramirez en Doug Petrie zullen deze zelfde functie vervullen voor The Defenders. Drew Goddard, Jeph Loeb en Jim Chory produceren. Regisseur S.J. Clarkson (Jessica Jones) zal de eerste twee afleveringen regisseren. Alle acht afleveringen van The Defenders zullen later in 2017 beschikbaar worden gesteld door Netflix, evenals The Punisher en het eerder genoemde Iron Fist.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen