search
Patrick Brennan is Blackout in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Patrick Brennan is Blackout in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Hij vertelt ook wat over zijn personage.

Het einde van het eerste seizoen van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. komt langzaam dichterbij. Voordat het zover is, kunnen we echter nog een aantal leuke nieuwe personages verwachten. In een nieuwe aankondiging heeft Marvel laten weten dat Patrick Brennan zijn debuut maakt als Marcus Daniels.


Dat zegt misschien niet zo heel veel. Maar dit misschien wel: Marcus Daniels wordt in de comics de slechterik Blackout. In een interview vertelde Brennan het volgende over zijn personage. "Marcus Daniels, a.k.a. Blackout, werd omhuld door duisternis. Zijn ziel, alles aan hem werd omhuld door duisternis, totdat hij een cellospeler tegenkwam."

"En de muziek was het enige licht dat zijn ziel bereikte en gaf hem hoop en een gevoel van wat licht is." Toen Marvel dit aan hem uitlegde, was hij overtuigd. "Ik dacht, o mijn God, jullie hoeven me verder niets meer uit te leggen. Want muziek is wat mij het grootste deel van de tijd helpt. Mijn kinderen, mijn vrouw en muziek. Dat aspect intrigeerde me in dit personage."

De rol van de celliste, waar Brennan het over heeft, wordt gespeeld door Amy Acker, waar we onlangs nog een foto van hadden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen