Eerste blik op Amy Acker in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Eerste foto Amy Acker 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

De Whedon-alumnus speelt een personage uit Agent Coulsons verleden.

Zilko Tarici, 28 maart 2014 om 14:52

Gisteren werd nog onthuld dat Amy Acker een gastrol zal spelen in een nieuwe aflevering van Marvels Agents of S.H.I.E.L.D., en vandaag hebben we de eerste foto van haar personage voor jullie. Acker speelt Audrey, een cellist uit Portland, die voor het eerst werd genoemd in een gesprek tussen Agent Phil Coulson en Pepper Potts in The Avengers.
Acker staat voornamelijk bekend voor haar rol als Fred in Angel, maar was ook te zien in Joss Whedon-projecten zoals de serie Dollhouse en de film The Cabin in the Woods en Much Ado About Nothing. Audrey, Ackers cellist, werd onlangs nog genoemd in de serie door Ruth Negga's Rainia, die Coulson vertelde dat de vrouw dagen had gehuild toen ze hoorde dat Coulson was omgekomen tijdens de strijd om New York.

Acker zei over de rol: ''Het lijkt alsof deze twee samen horen te zijn en dat hun verhaal nog niet echt is verteld. De manier waarop mijn rol in deze aflevering eindigt, laat het erop lijken dat ze misschien weer bij elkaar zullen komen''

De hoofdrollen in Agents of S.H.I.E.L.D. zijn weggelegd voor Clark Gregg als Agent Phil Coulson, Ming-Na Wen als Agent Melinda May en Brett Dalton als Agent Grant Ward.


Bron: Marvel

Lees meer over: amy acker, agents of shield, joss whedon, clark cregg, bill paxton

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws