Synopsis aflevering 2 'Sherlock' seizoen 4

Waar gaat The Lying Detective over?

Jim Pedd, 31-12-2016 16:43

Morgen keert Sherlock terug op de BBC met een nieuw seizoen. Net als eerdere reeksen komen er drie afleveringen. Vandaag is er een synopsis voor aflevering nummer twee vrijgegeven: The Lying Detective. Voordat het zover is, wordt Sherlock (Benedict Cumberbatch) van 't vliegtuig geplukt om het mysterie van de Six Thatchers op te lossen.
De synopsis van The Lying Detective luidt als volgt: "In aflevering twee van deze nieuwe reeks, geschreven door Steven Moffat, krijgt Sherlock te maken met wellicht de meest gevreesde vijand uit zijn lange carrière: De krachtige en schijnbaar ongrijpbare Culverton Smith (Toby Jones), een man met een zeer duister geheim."

De komende dagen is er vermoedelijk ook een synopsis van de finale: The Final Problem, waarin we waarschijnlijk leren hoe Moriarty terugkeert. Eerst echter The Six Thatchers, waarvan de volgende synopsis is vrijgegeven:

"In de eerste aflevering van deze nieuwe reeks, geschreven door Mark Gatiss, wacht Sherlock geduldig op de volgende postume zet van Moriarty. Een mysterieuze zaak stelt Scotland Yard bovenal voor raadsels, maar Sherlock is vooral geïnteresseerd in een ogenschijnlijk triviaal detail. Waarom vernietigt iemand beelden van overleden premier Margaret Thatcher? Is er een gek losgeslagen? Of is er een duistere kracht aan het werk? Iets diep verborgen in het verleden van Mary Watson""

Lees meer over: Sherlock, Synopsis, Benedict Cumberbatch, The Lying Detective, Mark Gatiss, Steven Moffat

Populair nieuws