Drie nieuwe foto´s en synopsis ´The Walking Dead´ seizoen 7.2

Foto´s en synopsis ´The Walking Dead´ S7.2

Wie zal er sneuvelen in het tweede gedeelte van het nieuwste seizoen?

Zilko Tarici, 11 januari 2017 om 16:38

AMC heeft vandaag de officiële synopsis en drie nieuwe afbeeldingen van de tweede helft van The Walking Dead seizoen 7 vrijgegeven. De eerste aflevering van het tweede gedeelte wordt uitgezonden op 12 februari a.s.
In de eerste helft van het nieuwste seizoen zagen we hoe Rick (Andrew Lincoln) en zijn groep werden opgebroken door de brute Negan (Jeffrey Dean Morgan). In de tweede helft van het seizoen zien we hoe de groep zich voorbereidt op een oorlog met Negan en zijn mannen.

Ricks groep komt er opnieuw achter dat de wereld niet is wat hij lijkt. Ondanks dat ze een duidelijk doel hebben - Negan verslaan - gaat dit niet zo makkelijk als ze hoopten. De groep heeft daarnaast meer dan Alexandria nodig om tot een overwinning te komen. Ze hebben ook de hulp nodig van de Kingdom en de Hilltop, maar net zoals Rick eerder vond, willen Ezekiel en Gregory ook geen bloedvergoeten. Om hen over te halen is meer vereist dan enkel mooie speeches. Rick en zijn groep moeten nu verder dan ooit gaan om wapens, voedsel en bondgenoten te vinden.

The Walking Dead is een productie van showrunner Scott M. Gimple, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, Dave Alpert en Tom Luse.Bron: AMC

Lees meer over: The Walking Dead, Andrew Lincoln, Gale Anne Hurd, Norman Reedus, Lauren Cohan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws