Drie nieuwe foto´s en synopsis ´The Walking Dead´ seizoen 7.2

11-01-2017 16:38 | BronZilko Tarici

AMC heeft vandaag de officiële synopsis en drie nieuwe afbeeldingen van de tweede helft van The Walking Dead seizoen 7 vrijgegeven. De eerste aflevering van het tweede gedeelte wordt uitgezonden op 12 februari a.s.

In de eerste helft van het nieuwste seizoen zagen we hoe Rick (Andrew Lincoln) en zijn groep werden opgebroken door de brute Negan (Jeffrey Dean Morgan). In de tweede helft van het seizoen zien we hoe de groep zich voorbereidt op een oorlog met Negan en zijn mannen.

Ricks groep komt er opnieuw achter dat de wereld niet is wat hij lijkt. Ondanks dat ze een duidelijk doel hebben - Negan verslaan - gaat dit niet zo makkelijk als ze hoopten. De groep heeft daarnaast meer dan Alexandria nodig om tot een overwinning te komen. Ze hebben ook de hulp nodig van de Kingdom en de Hilltop, maar net zoals Rick eerder vond, willen Ezekiel en Gregory ook geen bloedvergoeten. Om hen over te halen is meer vereist dan enkel mooie speeches. Rick en zijn groep moeten nu verder dan ooit gaan om wapens, voedsel en bondgenoten te vinden.

The Walking Dead is een productie van showrunner Scott M. Gimple, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, Dave Alpert en Tom Luse.


Tags: The Walking Dead | Andrew Lincoln | Gale Anne Hurd | Norman Reedus | Lauren Cohan

Reactie op 11-01-2017 18:47

veel kan je al weten door comics te lezen.
ben benieuwt wat ze gaan doen als ze de comics in halen.

Reactie op 11-01-2017 19:00

Yes, het lijkt er inderdaad op dat ze meer materiaal de March To War-verhaallijn gaan gebruiken (een deel hebben de makers al gebruikt). Ik heb het idee dat de tweede helft van dit seizoen vooral March To War-materiaal gaat worden, en dat het gehele achtste seizoen dan gebruikt wordt om All Out War te verfilmen.

Reactie op 12-01-2017 11:13

@Menofstyle Net begonnen aan de comics, ben nu ongeveer op de helft van Compendium 1, en zie alle genoeg gelijkernissen maar toch ook verschillen met de serie.
Ben benieuwd wat de serie gaat doen wanneer ze de comics inhalen wat in dit tempo rond seizoen 10-11 zal zijn.