bb

Wordt seizoen 6 het laatste voor Scandal?

Wordt seizoen 6 het laatste voor Scandal?

Geoffrey Ketels, 11 januari 2017 om 14:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Verschillende aanwijzingen wijzen er op dat het zesde seizoen van de serie Scandal zomaar eens de laatste zou kunnen zijn. Eerder raakte bijvoorbeeld reeds bekend dat het zesde seizoen amper uit 16 afleveringen zal bestaan. Het betreft hier het minste aantal afleveringen van alle seizoenen tot dusver.

Bovenstaande is uiteraard niet alles. Voorheen liet Shonda Rhimes immers reeds uitschijnen dat het op voorhand reeds duidelijk was wanneer de serie Scandal moest ophouden met te bestaan. Nu de 100ste aflevering dit jaar een feit is kunnen en moeten we ons zelfs de vraag stellen of het einde nog niet in zicht is. Ook ABC Entertainment president Channing Dungey hint in de richting van het einde van de reeks. Hij liet tijdens een recent interview immers het volgende optekenen:

"Het is uiteindelijk Shonda Rhimes die zal beslissen wanneer Scandal ten einde is. Ik heb vanaf het begin gezegd dat we blijven doorgaan met de reeks tot Rhimes aan ons zegt dat er een mooie afsluiter kan worden gevormd. Wat mij betreft gaan we nog even verder met de reeks, ook al zou dat betekenen dat er minder afleveringen per seizoen zullen worden uitgebracht."

Ben jij een fan van de serie Scandal en zou jij ze ook na seizoen 6 graag verder willen zien gaan?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Scandal, serie, Shonda Rhimes, ABC

Informatie over de serie: Scandal

Populair nieuws