Hoofdrolspelers Marvel-serie 'Cloak and Dagger' mogelijk onthuld

Hoofdrolspelers 'Cloak and Dagger' onthuld

De serie zou onderdeel moeten uitmaken van het Marvel Cinematic Universe..

Zilko Tarici, 26-01-2017 12:15


De relatief onbekende acteurs Noah Gray-Cabey (Heroes) en Debby Ryan (Jessie) zijn naar verluidt gecast als Tyrone 'Ty' Johnson en Tandy Bowen in de Marvel-/Freeform-serie Cloak and Dagger. Hierboven een foto van de twee acteurs.

Fansite MCU Exchange heeft dit nieuws vernomen van onbenoemde bronnen, dus in de komende dagen zal blijken of het ook daadwerkelijk waar is. Een kleine aanwijzing is dat Gray-Cabey onlangs showrunner Joe Pokaski is gaan volgen op Twitter, terwijl Ryan dat heeft gedaan met de officiële Twitterpagina van de personages.

De geliefde stripreeks gaat over twee tieners met zeer verschillende achtergronden die erachter komen dat ze superkrachten hebben terwijl ze verliefd op elkaar worden. Tandy kan 'lichtdolken' werpen en Tyrone kan andere personen in het duister hullen. Ze merken al snel dat ze beter samenwerken dan individueel, maar hun gevoelens voor elkaar maakt een en ander nogal gecompliceerd.

De nieuwe serie zou onderdeel moeten uitmaken van het Marvel Cinematic Universe. Gina Prince-Bythewood werd eerder aangekondigd als regisseur van de pilot-aflevering. De opnames van Cloak and Dagger moeten volgende maand beginnen.

Bron: MCU Exchange

Lees meer over: Marvel, Cloak and Dagger, Noah Gray Cabey, Debbie Ryan, Jessie, Heroes

Populair nieuws