search
Acteurs Marvels 'Cloak and Dagger' gevonden: Olivia Holt en Aubrey Joseph
Series / Nieuws

Acteurs Marvels 'Cloak and Dagger' gevonden: Olivia Holt en Aubrey Joseph

In 2018 op de buis.

Marvel heeft officieel bekend gemaakt welke acteurs de rollen gaan spelen van hun helden Cloak & Dagger in de gelijknamige tv-serie welke op de zender Freeform uitgezonden gaat worden. De gelukkigen zijn de Aubrey Joseph (The Night Of, Run All Night) en de voormalig Disney Channel-ster Olivia Holt (I Didn't Do It).


Holt en Joseph gaan respectievelijk de rollen spelen van de personages Tandy Bowen a.k.a. Dagger en Tyrone Johnson a.k.a. Cloak.

"De personages Tandy en Tyrone hebben me altijd aangesproken sinds ik ze als jonge jongen ontmoetten op de pagina's van de Marvel comics. Toen Olivia en Aubrey auditie deden voor de rollen, kwamen deze personages van hun bladzijde af. We zijn dolblij om deze talentvolle jonge acteurs naar het Marvel Universe te brengen," aldus uitvoerend producent en showrunner Joe Pokaski.

De serie wordt naar verluidt een soort "superheldenliefdesverhaal" over twee tieners met compleet andere achtergronden. Tijdens hun relatie moeten ze zien om te gaan met verkregen superkrachten. Tandy kan krachtige lichtstralen uitzenden en Tyrone kan anderen later overspoelen door de duisternis. Ze merken dat ze hun krachten gezamenlijk kunnen inzetten, al gaat dit niet altijd samen met hun prille liefdesrelatie.

Pas in de winter van 2018 moet Cloak and Dagger debuteren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen