search
Sigourney Weaver op nieuwe setfoto's Marvels 'The Defenders'
Series / Foto's

Sigourney Weaver op nieuwe setfoto's Marvels 'The Defenders'

De gelauwerde actrice speelt in de serie de rol van schurk Alexandra.

Vandaag zijn er meer setfoto's van Marvels Marvels The Defenders online verschenen. Deze keer gaat het echter niet over de helden van de serie, maar over schurk Alexandra, die gespeeld wordt door niemand minder dan actrice Sigourney Weaver.


We weten tot op heden nog steeds niet wat Alexandra precies zo kwaadaardig maakt, maar er gaan wel al langere tijd geruchten dat ze een machtig figuur is dat door The Hand wordt aangestuurd. De opnames van de serie gingen onlangs van start en het resultaat zal later dit jaar worden uitgezonden. De betreffende foto's kun je hieronder bekijken.

In The Defenders zien we Krysten Ritter als Jessica Jones, Charlie Cox als Matt Murdock/Daredevil, Mike Colter als Luke Cage, Finn Jones als Danny Rand/Iron Fist, Elden Henson als Foggy Nelson, Deborah Ann Woll als Karen Page, Eka Darville als Malcolm, Carrie-Anne Moss als Jeri Hogarth, Simone Missick als Misty Knight, Rachael Taylor als Trish Walker, Scott Glenn als Stick en Rosario Dawson als Claire Temple. Er gaan ook geruchten dat Jon Bernthal opnieuw te zien zal zijn als The Punisher in de serie, maar dat is nog niet bevestigd.

Marvels Daredevil-showrunners Marco Ramirez en Doug Petrie zullen deze zelfde functie vervullen voor The Defenders. Drew Goddard, Jeph Loeb en Jim Chory produceren. Regisseur S.J. Clarkson (Jessica Jones) zal de eerste twee afleveringen regisseren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen