Nieuwe personages voor 'Better Call Saul' onthuld

Personages voor 'Better Call Saul' onthuld

En Bryan Cranston gaat de geheimen van Walter White onthullen in een boek.

Bram de Groot, 4 april 2014 om 13:13

Afgelopen jaar kwam er een einde aan Breaking Bad. De serie krijgt echter wel een soort vervolg, aangezien AMC werkt aan de spin-off Better Call Saul. In deze serie keert onder meer Bob Odenkirk terug als de smerige advocaat Saul Goodman. Uiteraard duiken er ook nieuwe personages op.
De website Showbiz 411 meldt dat deze nieuwe personages de namen Burt, Dr. Thurber, Beth, Eddie, Zak en Luke hebben. Burt is een “Kennedy”-achtige advocaat van een groot kantoor. Ook Dr. Thurber en Beth zijn waarschijnlijk advocaten. Eddie is een snelle crimineel, die alleen Spaans spreekt. Het duo Zak en Luke is een tweeling van ongeveer 20 jaar oud en ze skateboarden graag.

Breaking Bad-hoofdrolspeler Bryan Cranston heeft het hoofdstuk BB nog niet gesloten. Hij werkt volgens NY Times aan een boek over de jaren dat hij aan de geliefde serie werkte. Aan de krant liet Cranston het volgende weten: "In het boek vertel ik mijn levensverhaal, inclusief de geheimen en leugens die ik had tijdens de zes jaar dat ik aan Breaking Bad werkte." Het boek moet in de herfst van 2015 verschijnen.

Mogelijk keert Cranston (Walter White) - net als Aaron Paul (Jesse Pinkman) - in Better Caul Saul terug in een kleinere rol. Van Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut) is al bekend dat hij een rol heeft. De serie verschijnt aankomend najaar.

Bron: Showbiz411

Lees meer over: better call saul, personages, Bryan Cranston, Bob Odenkirk, Breaking Bad, Saul Goodman, advocaat, 2014, serie, spinoff, amc, Burt, Dr Thurber, Beth, Eddie, Zak, Luke, boek

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws