search
Jason Isaacs is de kapitein van 'Star Trek: Discovery'
Series / Nieuws

Jason Isaacs is de kapitein van 'Star Trek: Discovery'

Hij is echter niet de hoofdpersoon.

Later dit jaar moet Star Trek: Discovery in première gaan, een serie waarin de kapitein voor de verandering niet de hoofdpersoon is. Maar dat wil niet zeggen dat de kapitein van de Discovery niet gespeeld kan worden door een bekend acteur. Niemand minder dan Jason Isaacs zal de verantwoordelijkheid dragen over het ruimteschip. Zijn personage heet Captain Lorca.


De hoofdpersoon in de show wordt gespeeld door Sonequa Martin Green. Zij is de tweede in rang op het schip, dat zich op een geheime missie bevindt. Welke missie dat precies moet zijn is niet bekend, al weten we wel dat het verhaal zich afspeelt voor de gebeurtenissen in de oorspronkelijke Star Trek-serie.

Het dertien afleveringen tellende eerste seizoen kent een moeilijk weg. Oorspronkelijk zou deze in januari al te zien zijn, maar werd uitgesteld naar mei. Vervolgens besloot men de serie maar eind deze zomer of in het begin van de herfst uit te brengen. Daar kwam bij dat Bryan Fuller opstapte als showrunner en vervangen werd door Aaron Harberts.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen