search
Colin Farrell speelt hoofdrol in Amazon-serie van Yorgos Lanthimos
Series / Nieuws

Colin Farrell speelt hoofdrol in Amazon-serie van Yorgos Lanthimos

De twee werkten eerder samen aan de films The Lobster en The Killing of a Sacred Deer.

The Lobster-regisseur Yorgos Lanthimos zal opnieuw met Colin Farrell samenwerken aan een nieuw project. Volgens Variety zullen de twee samen een nieuwe serie maken voor Amazon over de Iran-Contra affaire. Farrell zal de rol spelen van Oliver North, de Amerikaanse marinier die werkte voor de National Security Council ten tijde van de gebeurtenissen. North beweerde om deel verantwoordelijk te zijn voor de wapenverkoop aan Iran, waarbij de winst naar de Contras in Nicarague.

De serie wordt momenteel ontwikkeld door Amazon en de scenario's komen uit de pennen van Enzo Mileti en Scott Wilson. Ben Stiller en Nicky Weinstock zullen dienst doen als uitvoerend producenten via hun productiemaatschappij Red Hour Films. Amazon heeft de laatste tijd een aantal succesvolle series voortgebracht, waaronder Transparant, The Man in the High Castle en Mozart in the Jungle.

Oliver North is momenteel een presentator van de Fox News-show War Stories with Oliver North. Wat vinden jullie van deze serie en de talenten die erbij betrokken zijn?

Aanbevolen artikelen