Brian Geraghty vervangt Sean Astin in 'The Alienist'

Geraghty vervangt Astin in 'The Alienist'

Door het drukke opnameschema van Stranger Things seizoen 2 moet Astin afzien van de rol van Teddy Roosevelt in de serie.

Zilko Tarici, 21 april 2017 om 08:00

Brian Geraghty (The Hurt Locker zal Sean Astin vervangen als Teddy Roosevelt in de psychologische thriller-serie The Alienist voor TNT. Astin moest van de rol afzien door het drukke opnameschema van Stranger Things seizoen 2. Omdat deze opnames in het Amerikaanse Atlanta plaatsvinden en die van The Alienist in de Hongaarse hoofdstad Boedapest, werd het over en weer reizen tussen Europa en Noord-Amerika iets te gortig.
Geraghty zal te zien zijn naast eerder aangekondigde namen als Daniel Bruhl (Rush, Captain America: Civil War), Luke Evans (The Girl on The Train, Beauty and the Beast) en Dakota Fanning (Man on Fire, Brimstone).

Jakob Verbruggen (Black Mirror) regisseert alle afleveringen van de miniserie. Cary Fukunaga, Eric Roth, Hossein Amini, Steve Golin en Rosalie Swedlin doen dienst als uitvoerend producenten van de serie.

The Alienist speelt zich af in het New York van 1896; een stad van rijkdom, extreme armoede en technologische innovatie. Wanneer de stad wordt opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden, huurt de recent benoemde politiecommissaris Theodore Roosevelt (Geraghty) de hulp in van een criminele psycholoog (of 'alienist') genaamd Dr. Laszlo Kreizler (Bruhl) en journalist John Moore (Evans) om de zaak in het geheim te onderzoeken.Bron: TNT

Lees meer over: The Alienist, Daniel Bruhl, Luke Evans, Dakota Fanning, Sean Astin

Informatie over de serie: The Alienist

Populair nieuws