search
Eerste teaser voor HBO's 'The Leftovers'
Series / Trailer

Eerste teaser voor HBO's 'The Leftovers'

Een creatie van Damon Lindelof, bekend van de hitserie 'Lost'.



Hierboven kun je kijken naar de eerste teaser van The Leftovers, een nieuwe dramaserie van HBO. De show, een bedenksel van Damon Lindelof (Lost) en Tom Perrotta, heeft een cast bestaande uit Justin Theroux, Liv Tyler, Chris Eccleston, Carrie Coon, Ann Dowd en Amanda Warren.

The Leftovers gaat over de zogenaamde 'rapture', oftewel het moment dat Jezus Christus de mensen die in Hem geloven in een oogwenk in de hemel opneemt. Dit betekent in dit geval dat zo'n twee procent van de wereldbevolking plotseling van de aardbodem verdwijnt. In Mapleton zijn er meer dan honderd mensen spoorloos en het is aan de overgeblevenen om hun levens weer op te pakken.

Theroux speelt Kevin Garvey, de lokale commissaris en vader van twee kinderen. Tyler is een vrouw die zich vlak voor haar huwelijk aansluit bij een sekte. Eccleston was ooit een dominee en Coon heeft de rol van een vrouw die haar kinderen aan de Rapture kwijtraakt. Tot slot speelt Dowd een lokale sekteleider en is Warren de burgemeester van het dorp.

The Leftovers begint met tien afleveringen en gaat op 15 juni in première.

Aanbevolen artikelen