Nieuwe poster en muziekvideo 'Power'

Nieuwe poster en videoclip 'Power'

De serie van uitvoerend producent Curtis '50 Cent' Jackson wordt vanaf 7 juni uitgezonden door Starz.

Zilko Tarici, 9 april 2014 om 12:57


Tv-zender Starz heeft gisteren aangekondigd dat de eerste aflevering van hun nieuwe serie Power op 7 juni 2014 zal worden uitgezonden. Ze vieren dit feit met een nieuwe videoclip van 50 Cent (featuring Joe), die ook uitvoerend producent van de serie is. Het lied in kwestie heet Big Rich Town en is ook het themalied van de serie. In de clip zien we ook nieuwe beelden van de misdaadserie van de Emmy-genomineerde schrijver Courtney Kemp Agboh. Naast de clip hebben we ook een nieuwe poster van Power voor jullie.

Power is een uniek misdaadverhaal die schakelt tussen twee zeer verschillende werelden: de glamoureuze club-scene van New York en de wrede wereld van de drugshandel. James 'Ghost' Patrick heeft het goed voor elkaar; een prachtige vrouw, een mooi penthouse in Manhatten en de hipste nieuwe nachtclub in New York. Zijn club, Truth, wordt bezocht door de beroemde en beruchte elite die de stad die nooit slaapt in hun macht hebben. Hoe succesvoller Ghost is, hoe groter zijn lust naar macht wordt. Truth herbergt echter een lelijke realiteit; de club dient als cover-up voor Ghosts lucratieve drugsnetwerk, wat natuurlijk vragen is om problemen....

De cast bestaat uit acteurs zoals Omari Hardwick (Sparkle, Kick-Ass), Lela Loren (Snitch, Gang Related), Naturi Naughton (Fame) en Joseph Sikora (Jack Reacher).
Bron: Starz

Lees meer over: power, 50 cent, starz, mark canton, omari hardwick, sonya walger

Informatie over de serie: Power

Populair nieuws