search
Revival in de maak voor 'Roseanne'
Series / Nieuws

Revival in de maak voor 'Roseanne'

En Roseanne Bar is uiteraard terug van de partij!

Geoffrey Ketels

Er is een revival in de maak van de populaire ABC sitcom 'Roseanne'. Dit nieuws werd bevestigd aan The Hollywood Reporter. De maker en hoofdrolspeelster van de serie, namelijk Roseanne Bar heeft reeds bevestigd dat ze terug van de partij is. Hetzelfde geldt eveneens voor John Goodman evenals Sara Gilbert. Gilbert zal ook dienst doen als executive producer samen met Barr, Tom Werner evenals Bruce Helford.


Bij welk netwerk de revival zal worden ondergebracht is momenteel nog niet bekend. Wel zou al zeker Netflix een grote interesse in het project hebben getoond. De originele reeks die draaide rond een familie in het Amerikaanse Illinois was te zien op ABC tussen 1988 & 1997. De veel bekeken serie wist niet alleen een trouwe schare fans te verzamelen, daarnaast sleepte ze ook zomaar even vier Emmys in de wacht.

Dat Netflix het netwerk is welke momenteel wordt gelinkt aan de Roseanna revival is niet zo vreemd. Het netwerk liet de laatste tijd immers duidelijk haar voorkeur blijken voor revivals van populaire series uit het verleden. Bekende voorbeelden op dit vlak zijn de Gilmore Girls en Full House revivals.

Kijk jij al uit naar de Roseanna revival en denk je dat Netflix hem uiteindelijk in de wacht sleept?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen