search
Gewelddadige promo 'Fear the Walking Dead'
Series / Video/clip/featurette

Gewelddadige promo 'Fear the Walking Dead'

Wat doen ze met die man op de dam?"We overleven nu, wat er ook voor nodig is," horen we aan het begin van de nieuwe promo voor AMCs Fear the Walking Dead. Daarnaast gebeuren er een paar niet bepaald frissen zaken in deze promo, die laat zien dat er een boel op het spel staat voor onze helden.

Als dit derde seizoen begint, zijn de families weer bij elkaar gekomen, ergens in het gewelddadige, maar levendige gebied dat ooit bekend stond als de Amerikaans-Mexicaanse grens. Internationale grenzen bestaan niet meer met het einde van de wereld en dus is het aan onze helden om te proberen te samenleving weer opnieuw vorm te geven. Iedereen doet dat zo op zijn eigen manier. Zo proberen Madison (Kim Dickens) en Travis (Cliff Curtis) vooral te overleven. En Nick (Frank Dillane) wil zijn draai vinden als leider van een losse gemeenschap.

De serie krijgt hoe dan ook een vierde seizoen. Dan is er wel een nieuwe showrunner nodig, Dave Erickson stapte onlangs namelijk op. Wie zijn opvolger zal zijn is nog niet bekend, al weten we wel dat Scott Gimple, die moederserie The Walking Dead leidt, nu producent van de spin-off is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen