search
Amazon Studios maakt fantasy-drama 'Carnival Row'
Series / Nieuws

Amazon Studios maakt fantasy-drama 'Carnival Row'

Paul McGuigan (Victor Frankenstein) zal de serie regisseren.

Amazon Studios heeft het groene licht gegeven voor acht afleveringen van het nieuwe fantasy-drama Carnival Row. De serie wordt gemaakt door Star Trek-legende Rene Echevarria, Pacific Rim-scenarist Travis Beacham en Victor Frankenstein-regisseur Paul McGuigan.


De fantasy-noir speelt zich af in een neo-Victoriaanse stad, waar mythische wezens zijn gevlucht uit hun door oorlog verscheurde wereld en samenkomen in de eerder genoemde stad. Zodra deze wezens arriveren, lopen de spanningen op tussen de inwoners van de stad en de onverwachte immigranten.

De serie is een tv-verfilming van Beachams A Killing on Carnival Row-script, dat al ruim tien jaar in Hollywood rondzwerft. Vorig jaar gaf Amazon nog opdracht om een pilot-aflevering te maken, maar nu hebben ze direct besloten tot een geheel eerste seizoen.

Echevarria doet dienst als schrijver, uitvoerend producent en showrunner van de serie, McGuigan zal regisseren en produceren en Beacham zal fungeren als uitvoerend producent.

De opnames van Carnival Row moeten in het najaar van 2018 beginnen. Het resultaat zal ergens in 2019 worden uitgezonden.
.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen