search
Onthullende synopsis 'The Gifted'
Series / Nieuws

Onthullende synopsis 'The Gifted'

De X-Men serie is later dit jaar te zien.

Er is een gloednieuwe, onthullende synopsis vrijgegeven voor FOX-serie The Gifted. De X-Men serie laat zien dat er een heleboel staat te gebeuren in de serie, waaronder zaken met de Sentinels. Hier de zeer uitgebreide synopsis:


"Reed en Caitlin zijn twee doodnormale ouders, wiens levens in de war worden geschopt als ze erachter komen dat hun kinderen over mutantenkrachten beschikken. Tieners Lauren en Andy zijn allebei betrokken bij een incident op hun middelbare school, waarbij hun gemeenschappelijke krachten aan de wereld onthuld worden.

Hun ouders worden daarop gedwongen hun oude levens achter zich te laten, om hun kinderen te kunnen beschermen. Het Strucker-gezin gaat op de vlucht van een regeringsagentschap, de Sentinel Services, waar Agent Jace Tuner onder valt. Hij is eraan toegewijd de rest van de bevolking te beschermen tegen mutanten. En de zaken worden nog ingewikkelder gemaakt door het feit dat Reed een openbaar aanklager is in het kantoor dat achter mutanten aanzit, waarin ook de reden ligt waarom zijn kinderen hun krachten zolang voor hem verborgen hadden.

Maar met zijn familie op de vlucht, ligt hun enige hoop in de vorm van en ondergronds netwerk dat mutanten in de problemen helpt. En het zit vol met mutanten die elk zo hun eigen problemen hebben."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen