Grey's Anatomy krijgt een tweede spinoff

Grey's Anatomy krijgt een tweede spinoff

Er zullen heel wat brandjes moeten worden geblust...

Geoffrey Ketels, 17 mei 2017 om 16:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

ABC heeft een 'straight-to-series' order geplaatst voor een tweede Grey's Anatomy spinoff. Deze tweede spinoff zou draaien om een groep van heldhaftige brandweermannen. Stacy McKee is aangesteld als showrunner.
Het nieuwe drama zal zich net als Grey's Anatomy afspelen in Seattle en draait dus om een groep van brandweermannen. ABC heeft ook te kennen gegeven dat de eerste aflevering een zogenaamde 'planted episode' zal vormen van Grey's Anatomy. Om welke aflevering het precies zou gaan is nog niet bekend. Wel is geweten dat er zich in de finale aflevering van het dertiende seizoen van Grey's Anatomy een explosie voordoet in het ziekenhuis. Wellicht zal dit er dan toch wel iets mee te maken hebben.

Het is niet de eerste keer dat er een spinoff verschijnt van Grey's Anatomy. Eerder realiseerden Shonda Rhimes en Betsy Beers immers ook al Private Practice. Deze spinoff draaide rond Kate Walsh's personage Addison en hield het uiteindelijk zes seizoenen vol. Rhimes en Beers zijn tevens aangesteld als executive producers voor de tweede spinoff. Welke titel deze zal hebben is vooralsnog niet bekend.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Greys Anatomy, serie, ABC

Populair nieuws