search
Het einde nadert in nieuwe trailer 'The Strain' seizoen 4
Series / Trailer

Het einde nadert in nieuwe trailer 'The Strain' seizoen 4

Het laatste seizoen gaat op 16 juli a.s. van start op FX.FX heeft een nieuwe trailer van het vierde en laatste seizoen van The Strain vrijgegeven. Het nieuwe seizoen begint op 16 juli a.s. op FX. Je kunt de trailer hierboven bekijken!

Aan het begin van het vierde seizoen zijn we negen maanden verder. De wereld is gehuld in duisternis en de strigoi hebben de wereld overgenomen. De explosie aan het einde van seizoen drie heeft gezorgd voor een wereldwijde nucleaire Apocalyps. Deze nucleaire winter heeft ervoor gezorgd dat de strigoi zich nu ook kunnen vertonen in het daglicht, waardoor de Master zijn plannen eindelijk kan waarmaken. De meerderheid van de mensheid werkt nu voor de strigoi. De enkele menselijke helden die er nog zijn doen er echter alles aan om de Master en zijn volgelingen voor eens en altijd uit te schakelen.

The Strain is gebaseerd op de gelijknamige boekentrilogie van Guillermo del Toro en Chuck Hogan. Carlton Cuse doet dienst als showrunner, uitvoerend producent en scenarist. Hogan, del Toro, J. Miles Dale, Gary Ungar, Bradley Thompson en David Weddle fungeren ook als uitvoerend producenten. De cast bestaat uit namen als Corey Stoll, David Bradley, Jonathan Hyde, Kevin Durand, Ruta Gedmintas, Miguel Gomez, Richard Sammel, Max Charles en Rupert Penry-Jones.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen