search
'The Defenders' speelt zich over 48 uur af

'The Defenders' speelt zich over 48 uur af

Waarmee het verhaal vermoedelijk vrij vlot gaat.

Jim Pedd

Nog een paar maandjes wachten en dan is The Defenders eindelijk opNetflix te zien. Het acht afleveringen tellende seizoen verenigt de vier helden, Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) en Iron Fist (Finn Jones), in een strijd tegen de kwaadaardige Alexandra (Sigourney Weaver). Nu is iets meer bekend over het seizoen.


Volgens SuperBroMovies vertelde acteur Finn Jones dat de acht afleveringen zich over een spanne van 48 uur afspelen. Wat dat betekent voor het verhaal? Vermoedelijk dat de dreiging van The Hand en Alexandra meteen enorm is, en dan ook geen seconde op zich kan laten wachten om opgepakt te worden.

Een echte synopsis is er nog niet. Het enige dat we hebben is dit: "Marvels The Defenders volgt Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Een kwartet van helden met een gemeenschappelijk doel: om New York City te redden. Dit is het verhaal van vier strijders, elk met hun eigen persoonlijke uitdagingen, die zich realiseren dat ze wellicht samen sterker zijn."

Vanaf 18 augustus te zien op Netflix.

Aanbevolen artikelen