search
Tweede seizoen van Dear White People bevestigd
Series / Nieuws

Tweede seizoen van Dear White People bevestigd

Gezien de cliffhanger van seizoen 1 toch niet echt een verrassing...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Netflix heeft bekend gemaakt dat haar serie 'Dear White People' met zekerheid een tweede seizoen krijgt. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film die verscheen in het jaar 2014 en vertelt het verhaal van een groep zwarte studenten aan een Ivy League universiteit waar de spanningen tussen de verschillende rassen een absoluut hoogtepunt bereiken. De cast van de serie Dear White People bestaat onder meer uit Logan Browning, Brandon P. Bell, Antoinette Robertson en DeRon Horton. Ook John Patrick Amedori, Ashley Blaine Featherson en Maruge Richardson maken deel uit van de mooie cast van deze serie.


Dat er een vervolg komt op het eerste seizoen hoeft op zich niet te verbazen. Aan het einde van het eerste seizoen werden de fans namelijk getrakteerd op een stevige cliffhanger. In de finale werd onder meer student president Troy gearresteerd nadat een beveiligingsagent van de campus een wapen tegen hem trok. Netflix maakte meteen bekend dat het tweede seizoen uit in totaal 10 afleveringen zal bestaan. De productie van het tweede seizoen zal later dit jaar worden aangevat.

Ben jij een fan van de serie Dear White People en ben jij ook zo blij dat er met zekerheid een tweede seizoen van zal verschijnen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen