search
Zanger Ne-Yo speelt hoofdrol in 'Step Up'-serie
Series / Nieuws

Zanger Ne-Yo speelt hoofdrol in 'Step Up'-serie

Gebaseerd op de gelijknamige succesvolle filmreeks.

Zanger/acteur/producer Ne-Yo zal te zien zijn naast Naya Rivera, Lauryn McClain, Petrice Jones en Faizon Love in Step Up: High Water, een nieuwe serie gebaseerd op de populaire dansfilms.


Het verhaal van de serie gaat over een groep ambitieuze jonge dansers van de High Water Performing Arts School, onder leiding van Sage Odom (Ne-Yo). Rivera speelt de rol van Collette, een voormalige danser, die nu werkt als een secretaresse en een verleden heeft met Sage. Naast de eerder genoemde acteurs zien we in Step Up: High Water ook Marcus Mitchell, Jade Chynoweth, Carlito Olivero, Terrence Green, R. Marcos Taylor, Eric Graise en Kendra Oyesanya.

Nieuwe liedjes in de serie zullen worden geschreven door de Grammy-winnende singer-songwriter Jason 'PooBear' Boyd en 'Jingle' Jared Gutstadt. Jamal Sims zal net als bij de films dienst doen als choreograaf bij de eerste aflevering. Bij de afleveringen erna zal dit gedaan worden door Jamaica Craft.

Het project betreft de eerste dramaserie voor YouTube Red, een abonnementsservice die 10 dollar per maand kost en aan zijn leden onbeperkte toegang geeft tot originele tv-series en films, alsmede YouTube-video's zonder reclame en onbeperkt streamen van muziek.

Aanbevolen artikelen