Superheldenactie in trailers 'Inhumans' en 'Krypton'!

Veel visueel geweld.

Bram de Groot, 21-07-2017 14:37

Tijdens de San Diego Comic Con zijn er trailers verschenen voor de Marvel-serie Inhumans en de DC-serie Krypton. Check de beelden hieronder!
Inhumans
Een tijdje terug verscheen voor Inhumans al een eerste trailer, maar de nieuwe Comic Con-trailer laat heel wat nieuwe beelden zien. Opnieuw zijn de reacties van de fans verdeeld op de serie, waarvan de aftrap in de IMAX-bioscoopzalen vertoond zal gaan worden. Deze wordt geleid door de Nederlandse regisseur Roel Reiné.

De cast bestaat uit Anson Mount (Hell on Wheels) als Black Bolt, Serinda Swan (Ballers, Graceland) als Queen Medusa, Ken Leung (Lost) als Karnak, Iwan Rheon (Game of Thrones) als Maximus, Eme Ikwuakor (Concussion, Extant) als Gorgon, Mike Moh (Empire, Street Fighter: Assasin's Fist) als Triton, Sonya Balmores (Beyond the Break, Soul Surfer) als Auran, Isabelle Cornish (Australia Day, Puberty Blues) als Crystal en Ellen Woglom (Californication, Outlaw) als een nog onbekend compleet nieuw personage.

Vanaf 1 september in de Nederlandse IMAX-zalen. Vanaf 29 september worden de acht tv-afleveringen uitgezonden door ABC.


Krypton
Ten opzichte van bovenstaande trailer houdt Krypton het kort. De beelden voor de DC-serie over de vroegere thuisplaneet van Superman duren slechts 20 seconden.

In Krypton gaan we twee generaties terug in de tijd en de serie speelt zich af voor de verwoesting van de thuisplaneet van de legendarische Man of Steel. Krypton volgt Supermans grootvader Seg-El (Cameron Cuffe), wiens House of El was verstoten en beschaamd, als hij vecht om zijn familie-eer te herstellen en zijn geliefde wereld te redden van chaos.

Krypton is mede mogelijk gemaakt door uitvoerend producent David S. Goyer en Damian Kindler (Sleepy Hollow) is de showrunner. In 2018 op Syfy.


Lees meer over: Inhumans, Roel Reine, Krypton, Syfy, Trailer, David S Goyer, Damian Kindler, Colm McCarthy

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in