search
Nieuwe trailers 'The Defenders' en 'The Gifted'
Series / Trailer

Nieuwe trailers 'The Defenders' en 'The Gifted'

Superheldenspektakel!

Twee van de grootste aanstormende nieuwe superheldenseries zijn The Defenders en The Gifted. De eerste zorgt voor de krachtenbundeling van de Marvel-helden van Netflix en de tweede is de X-Men serie van Bryan Singer, een van de belangrijkste namen achter de X-Men films. Van beide series zagen we al flink wat beelden en nu zijn er de fraaie Comic Con-trailers!


The Defenders
De verschijning van The Defenders duurt niet lang meer. De grauwe superhelden van Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) en Finn Jones (Danny Rand) moeten het opnemen tegen de slechterik Alexandra, gespeeld door Sigourney Weaver. Vanaf 18 augustus te zien op Netflix en hieronder de trailer en een eerste clip waarin we Alexandra samen zien met Madame Gao, gespeeld door Wai Ching Ho.




The Gifted
Deze volgende X-Men serie na Legion is gelinkt aan de films, maar zal niet opzichtig een cross-over maken. Bryan Singer, regisseur van vier X-Men films, is de drijvende kracht. De pilot van The Gifted is bijvoorbeeld door Singer geregisseerd. De serie focust zich op een familie, waarvan de kinderen mutanten zijn. Ze vluchten voor de overheid en sluiten aan bij ondergronds netwerk van mutanten. Op 2 oktober moet The Gifted van start gaan op de zender Fox.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen