Aftrap 'The Walking Dead' wordt compleet anders

Aftrap 'The Walking Dead' wordt anders

Dat zegt Danai Gurira.

Bram de Groot, 19 september 2017 om 08:00

Nog een maandje en dan kunnen de fans van The Walking Dead weer wekelijks achter de buis kruipen voor een nieuwe aflevering van de zombieserie. De hitserie van AMC zal echter wel anders afgetrapt worden dan normaal. Althans dat zegt actrice Danai Gurira.
De actrice, die in de serie de rol speelt van Michonne, zei tegenover Entertainment Weekly: "Het wordt een duidelijk andere seizoensstart. Heel, heel anders en onvoorspelbaar. Dat is zo geweldig aan de schrijvers van de show, ze doen niet exact hetzelfde opnieuw. Je kunt je er dus niet op voorbereiden. Het is niet zo van, 'nou, ik heb dit en ik heb dat al gezien, dus ik kan me voorbereiden op wat er nu gaat komen'. Nee, dat kan je niet. Je zult niet voorbereid zijn."

En wat voor een effect hebben deze ontwikkelingen op de cast? "We zijn allemaal behoorlijk van slag. Iedereens verhaal is op zoveel verschillende manieren uitgebreid, verdiept en aangescherpt. Ook de confrontaties die plaatsvinden zal niemand verwachten. Maar toch blijft de serie voelbaar menselijk, snap je?" aldus de actrice.

Hoe anders het achtste seizoen gaat uitpakken, zie je vanaf 22 oktober op AMC. Gisteren werd al duidelijk dat Norman Reedus' Daryl Dixon zijn eigen pad kiest.

Bron: EW

Lees meer over: Danai Gurira, The Walking Dead, Seizoen 8, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Norman Reedus, Daryl Dixon

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws