search
Bryan Fuller wilde Marvelachtige insteek voor 'Star Trek: Discovery'
Series / Nieuws

Bryan Fuller wilde Marvelachtige insteek voor 'Star Trek: Discovery'

Een heel ander idee van wat een anthologie is.

Dat Star Trek: Discovery er heel anders uit zal zien dan Bryan Fuller van plan was, moge ondertussen wel duidelijk zijn. Nu legt showrunner Aaron Harberts, die Fuller vervangt, uit hoe anders de serie eruit had kunnen zien. Dat vertelde hij tegenover IGN.


"Mensen hebben verschillende visies op wat een anthologie inhoudt. Bryans hoop was om een manier te vinden het Star Trek universum om te zetten naar een Marvel-succes. Hij dacht er bijvoorbeeld aan om een drie afleveringen tellend verhaal te maken, zoals je dat nooit eerder gezien hebt. Of een aflevering die helemaal draaide om de tienerjaren van Michael Burnham op Vulcan. Het idee was om kansen te zoeken om het universum op te vullen, schrijvers binnen te halen die niet vast voor de serie werken en verschillende verhaallijnen uit te werken," aldus Harberts.

De bedoeling was dus om vooral losse verhalen te vertellen, verbonden aan de hoofdserie. Nu lijkt CBS wel te overwegen meer te doen met het idee van een anthologie-serie, maar dan tussen seizoenen van Discovery in. "Ik denk dat het mogelijk is, maar afhangt van hoe Discovery het doet," vertelt Harberts.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen