Aliens terug in 'The X-Files' beelden

Aliens terug in 'The X-Files' beelden

Goed gekoppeld aan seizoen 10.

Bram de Groot, 31 oktober 2017 13:33


Na de succesvolle terugkeer begin 2016 keren Gillian Anderson en David Duchovny ook terug voor een elfde seizoen, begin 2018. Hierboven zie je een nieuwe promo, waarin ook de buitenaardsen weer terug op aarde zijn.

De beelden tonen aan dat het nieuwe seizoen verder gaat waar het vorige was gebleven. In de slotaflevering van seizoen 10 zien we hoe Mulder moet dealen met een buitenaards virus. Scully ziet op haar beurt een UFO over een drukke verkeersbrug vliegen.

Agents Mulder (Duchovny) en agent Scully (Anderson) waren in 2016 te zien in zes "event"-afleveringen. Vooral de tweede, derde en vierde aflevering werden sterk ontvangen. De kijkcijfers waren opvallend, zeker van de eerste aflevering. Deze trok namelijk meer dan 16 miljoen paar Noord-Amerikaanse ogen. De overige afleveringen noteerden tussen de 7 en 10 miljoen kijkers. Het tiende seizoen is overigens al op Blu-ray verkrijgbaar.

Het elfde seizoen start in januari op de zender FOX.

Bron: X-Files

Lees meer over: The x files, 2018, Fox Mulder, Dana Scully, David Duchovny, Gillian Anderson, Annet Mahendru, Joel McHale

Populair nieuws