search
'The Walking Dead' S8 kijkt naar achtergrond Negan
Series / Nieuws

'The Walking Dead' S8 kijkt naar achtergrond Negan

Daar gaan we veel meer over leren.

Er zijn nog heel wat vragen rond het achtergrondverhaal van Negan (Jeffrey Dean Morgan), de grote schurk van The Walking Dead op dit moment. Dit achtste seizoen zullen we antwoorden krijgen, zo laat acteur Morgan weten tijdens de Walker Stalker Con Atlanta (via Comic Book).


Morgan legde uit hoe de serie om zal gaan met het verleden van het personage. "Er wordt heel wat met het achtergrondverhaal van Negan gedaan dit seizoen. We hebben er niets van gefilmd, maar er zijn gesprekken met een paar personages waarin we meer over hem leren. Er zijn dit jaar een paar stillere momenten, wat een-op-een gesprekken, waarin je meer leert over waar hij vandaan komt. Zelfs als je Negan haat, zal je erachter komen en begrijpen, waarom hij de man geworden is die we hebben leren kennen en waarom hij de dingen doet die hij doet."

Het is mooi om te horen dat er wat meer over de achtergrond van het personage bekend wordt gemaakt. Of hij het einde van dit seizoen, of in elk geval de All Out War-verhaallijn haalt, is wel nog de vraag.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen