search
Tweede hoofdrolspeler 'True Detective 3' gevonden
Series / Nieuws

Tweede hoofdrolspeler 'True Detective 3' gevonden

Dit keer minder bekende hoofdrolspelers.

Na heel wat grote namen in seizoen 1 en 2 van True Detective lijkt HBO voor seizoen 3 voor wat minder grote namen te gaan. Eerder werd Mahershala Ali (Luke Cage) aangetrokken en nu heeft de zender onthuld dat Carmen Ejogo (Selma) te zien zal zijn. Dit meldt The Hollywood Reporter.


Het nieuwe seizoen van True Detective gaat een macaber verhaal vertellen in het hart van de Ozarks en een mysterie van tientallen jaren oud. De serie zal zich afspelen over drie tijdsperiodes. Ejogo zal de vrouwelijke hoofdrol spelen, met de naam Amelia Reardon. Zij is een lerares en heeft een connectie met de verdwijning van twee kinderen in 1980. Ali speelt Wayne Hays, een agent uit Arkansas.

Bedenker Nic Pizzolatto is uiteraard weer betrokken en hij regisseert de serie samen met Jeremy Saulnier (Blue Ruin, Green Room).

Het eerste seizoen had rollen voor onder meer Matthew McConaughey en Woody Harrelson en het tweede seizoen bevatte rollen van Colin Farrell en Vince Vaughn en Rachel McAdams. Beide seizoenen werden goed ontvangen, al kon het tweede seizoen zich niet of slechts beperkt meten het de debuutreeks. Een verschijningsdatum is nog onbekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen