Tweede hoofdrolspeler 'True Detective 3' gevonden

Tweede acteur 'True Detective' gevonden

Dit keer minder bekende hoofdrolspelers.

Bram de Groot, 20 november 2017 10:07

Na heel wat grote namen in seizoen 1 en 2 van True Detective lijkt HBO voor seizoen 3 voor wat minder grote namen te gaan. Eerder werd Mahershala Ali (Luke Cage) aangetrokken en nu heeft de zender onthuld dat Carmen Ejogo (Selma) te zien zal zijn. Dit meldt The Hollywood Reporter.
Het nieuwe seizoen van True Detective gaat een macaber verhaal vertellen in het hart van de Ozarks en een mysterie van tientallen jaren oud. De serie zal zich afspelen over drie tijdsperiodes. Ejogo zal de vrouwelijke hoofdrol spelen, met de naam Amelia Reardon. Zij is een lerares en heeft een connectie met de verdwijning van twee kinderen in 1980. Ali speelt Wayne Hays, een agent uit Arkansas.

Bedenker Nic Pizzolatto is uiteraard weer betrokken en hij regisseert de serie samen met Jeremy Saulnier (Blue Ruin, Green Room).

Het eerste seizoen had rollen voor onder meer Matthew McConaughey en Woody Harrelson en het tweede seizoen bevatte rollen van Colin Farrell en Vince Vaughn en Rachel McAdams. Beide seizoenen werden goed ontvangen, al kon het tweede seizoen zich niet of slechts beperkt meten het de debuutreeks. Een verschijningsdatum is nog onbekend.

Bron: THR

Lees meer over: true detective, seizoen 3, cast, Rachel McAdams, Taylor Kitsch, Vince Vaughn, Colin Farrell, Frank Semyon, Ray Velcoro, Justin Lin, Nic Pizzolatto, 2019

Informatie over de serie: True Detective

Populair nieuws