search
Alexander Skarsgard gecast in miniserie 'The Little Drummer Girl'
Series / Nieuws

Alexander Skarsgard gecast in miniserie 'The Little Drummer Girl'

Park Chan-wook (Oldboy) zal de verfilming van John le Carre's boek regisseren.

Alexander Skarsgard (True Blood, Big Little Lies, The Legend of Tarzan) heeft de hoofdrol gescoord in de zesdelige miniserie The Little Drummer Girl. Het betreft een verfilming van John le Carre's gelijknamige boek.


Het verhaal van de serie gaat over een briljante jonge actrice genaamd Charlie (Florence Pugh), die een aantrekkelijke vreemdeling (Skarsgard) ontmoet tijdens haar vakantie in Griekenland. Het wordt echter al snel duidelijk dat hij geen romantische motieven heeft, maar dat hij in dienst is van de Israƫlische veiligheidsdienst.

BBC One, AMC en The Ink Factory, die eerder samenwerkten aan The Night Manager (ook een le Carre-verfilming), zullen opnieuw samenwerken aan The Little Drummer Girl. Park Chan-wook, schrijver en regisseur van films als Oldboy en The Handmaiden, zal de serie regisseren. De opnames moeten begin 2018 plaatsvinden.

Laura Hastings-Smith zal dienst doen als producent van de serie. Er wordt momenteel ook gewerkt aan een miniserie gebaseerd op The Spy Who Came in From the Cold.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen