Nicolas Winding Refn onthult cast Amazon-serie 'Too Old To Die Young'

Refn onthult cast 'Too Old To Die Young'

De talentvolle cast bestaat uit namen als Miles teller, John Hawkes en... Billy Baldwin?

Zilko Tarici, 28 november 2017 14:34

Billy Baldwin, John Hawkes en Jena Malone zullen allen te zien zijn naast Miles Teller in Amazon-serie Too Old To Die Young, zo onthulde regisseur Nicolas Winding Refn (Drive, Only God Forgives) via zijn Twitter-account.
Refn en comic-legende Ed Brubaker schrijven samen het script van de keiharde misdaadserie die laat zien hoe verschillende personages een "existentiële transformatie ondergaan waardoor ze van moordenaars veranderen in samurai".

Teller speelt de rol van Martin, een politieagent die in rouw is door de moord op zijn partner. Martin en de moordenaar van zijn partner raken beiden al snel verzeild in een dramatische situatie waarbij leden van de Yakuza, moordenaars van drugskartels, de Russische maffia en bendes van moordenaars op tienerleeftijd bij zijn betrokken.

Refn onthulde de cast via de bovenstaande foto. Naast de eerder genoemde namen zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor Cristina Rodlo, Augusto Aguilera, Nell Tiger Free, Babs Olusanmokun en Callie Hernandez. Refn zal alle afleveringen van Too Old To Die Young regisseren.

Bron: Nicolas Winding Refn

Lees meer over: Nicolas Winding Refn, Too Old To Die Young, Miles Teller, John Hawkes, Billy Baldwin, Jena Malone

Populair nieuws