Eerste teaser 'Outlander' seizoen 4!

Het nieuwe seizoen zal ergens in 2018 uitgezonden worden door Starz.

Zilko Tarici, 12-12-2017 08:00

Starz heeft een eerste teaser onthuld van Outlander seizoen 4. Deze teaser werd eergisteren voor het eerst uitgezonden na de laatste aflevering van het derde seizoen. De opnames van het nieuwe seizoen vinden momenteel plaats in Schotland en het resultaat zal ergens in 2018 worden uitgezonden.
Het vierde seizoen van de voor Golden Globes genomineerde serie zal bestaan uit 13 afleveringen en is gebaseerd op Drums of Autumn, het vierde deel uit de acht-delige boekenreeks van Diana Gabaldon. In de nieuwe afleveringen zien we opnieuw de romantische avonturen van Claire (Caitriona Balfe) en Jamie Fraser (Sam Heughan).

Van Gabaldons boekenreeks zijn wereldwijd meer dan 28 miljoen exemplaren verkocht. Ronald D. Moore, Maril Davis, Matthew B. Roberts, Toni Graphia, Anne Kenney en Andy Harries doen allen dienst als uitvoerend producenten van Outlander. De serie is een productie van Tall Ship Productions, Story Mining & Supply Company en Left Bank Pictures in samenwerking met Sony Pictures Television.Bron: Starz

Lees meer over: Starz, Outlander, Caitriona Balfe, Sam Heughan, Diana Gabaldon

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix