search

Ons nieuws van maandag 5 februari 2018

Zegt Lauren Cohan vaarwel tegen 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Zegt Lauren Cohan vaarwel tegen 'The Walking Dead'?

Het zou zomaar kunnen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Op het ogenblik dat het negende seizoen van 'The Walking Dead' wordt aangevat zou dat zomaar eens zonder actrice Lauren Cohan kunnen zijn. De actrice zou naar verluidt heel wat interessante aanbiedingen hebben ontvangen die ze allemaal wil bekijken.

Naast bovenstaande zouden er tegenstrijdige geluiden te horen zijn met betrekking tot het feit of Cohan nu al dan niet actief aan het onderhandelen is met AMC over een contractverlenging. In het verleden werd er aan Cohan verschillende malen een voorstel gedaan met betrekking tot het ontvangen van een hoger loon voor het ondertekenen van een nieuw contract, maar dit heeft ze stelselmatig geweigerd.

Het is reeds enige tijd bekend dat Cohan graag dezelfde condities voor haar loon zou ontvangen als Andrew Lincoln en Norman Reedus. AMC heeft altijd geweigerd om in dit verhaal mee te gaan. Dit niet alleen omdat de twee net vernoemde acteurs vroeger bij de serie betrokken waren, maar ook omdat ze in veel meer scènes voorkomen.

Toch zou het niet verstandig zijn van AMC om Cohan zomaar te laten vertrekken. Maggie (de naam van Cohan's personage in de serie) is namelijk zwanger. Er werd reeds geruime tijd gesleuteld aan de impact die dit op de verhaallijn van The Walking Dead zal hebben waardoor fans een plots vertrek niet bepaald in dank zullen afnemen.

Zou jij het personage 'Maggie' missen moest ze niet langer te zien zijn in The Walking Dead?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
TV-series op Dvd & Blu-ray deze maand
Series / Blu-ray Review

TV-series op Dvd & Blu-ray deze maand

Een zeer zuinig maandje.

De maand februari heeft wel een zeer beperkte en een verhoudingsgewijs onopvallende reeks Blu-ray en Dvd-uitgaven voor ons in petto. Hieronder ons maandelijks overzicht:

Welke uitgaven mag jouw collectie deze maand verwelkomen?

2 februari: Voetbalmaffia
7 februari: (Seizoen 18)
7 februari: (Seizoen 4)
13 februari: Maigret (Seizoen 2)
14 februari: Animal Kingdom (Seizoen 1)
14 februari: The Deuce (Seizoen 1)
20 februari: Blue Planet II ook op blu-ray
21 februari: Cardinal (Seizoen 1)
23 februari: Modus (Seizoen 2)
23 februari: Flikken Rotterdam (Seizoen 2)
23 februari: Squadra Antimafia (Seizoen 5)
23 februari: Squadra Antimafia (Seizoen 6)
27 februari: The Bridge (Seizoen 4) ook op blu-ray

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO koopt J.J. Abrams nieuwe ruimteserie
Series / Nieuws

HBO koopt J.J. Abrams nieuwe ruimteserie

Demimonde krijgt een eerste seizoen.

Kortgeleden hoorden we dat regisseur J.J. Abrams aan een nieuwe sci-fi serie werkt. Die heeft nu groen licht gekregen van HBO en zal een compleet eerste seizoen gaan krijgen. Deadline meldt dat het een "epische en intieme sci-fi dramaserie" zal worden.

Er is vrijwel niets bekend over het drama, maar het wordt in elk geval de derde serie van Abrams productiehuis Bad Robot op HBO. Daar bevinden zich al Westworld en het aankomende Lovecraft Country. Waar de serie verder precies om zal draaien is niet zeker.

De titel verwijst in elk geval naar Alexandra Dumas' Le Demi-monde, dat refereerde naar een andere wereld, een plek die deel is van het geheel maar behoorlijk geïsoleerd is van de rest. Naar het schijnt draait de serie om de strijd van een planeet, of een volk op een planeet, tegen een onderdrukkende kracht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Gods' vindt nieuwe showrunner
Series / Nieuws

'American Gods' vindt nieuwe showrunner

Die helemaal opnieuw mag beginnen.

Starz heeft een nieuwe showrunner gevonden voor American Gods. Jesse Alexander zal het roer overnemen van Bryan Fuller en Michael Green. Hij mag het tweede seizoen van de serie dus vorm gaan geven.

Neil Gaiman, de schrijver van het boek waar de show op gebaseerd is, is enthousiast over het nieuws. "Ik ben blij dat Jesse de showrunner is. Hij houdt van het boek en begrijpt het, houdt van de serie en begrijpt hem en is eraan toegewijd, heeft zin om toekomstige seizoenen te maken die elk zo mooi en uniek moeten worden als maar kan. De reis van Shadow, zal hem en Mr. Wednesday en de nieuwe en oude goden naar vreemde plekken brengen."

Bryan Fuller en Michael Green moesten volgens THR vertrekken om een aantal redenen. Het eerste seizoen werd 30 miljoen dollar duurder dan gepland, waardoor er maar acht afleveringen gemaakt werden. Ook krijgt het tweede een budget van maximaal 9 miljoen dollar per aflevering. De zes afleveringen die door Fuller en Green geschreven zijn worden geschrapt en opnieuw gemaakt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'Westworld' seizoen 2!
Series / Trailer

Eerste trailer 'Westworld' seizoen 2!

Hoe gaat het verder in het opmerkelijke pretpark?

HBO heeft - zoals we eerder aankondigden - tijdens de Super Bowl de eerste volledige trailer vrijgegeven voor Westworld, de grootse sciencefictionserie die later dit voorjaar via de betaalzender te zien is. Check de beelden hieronder!



Het eerste seizoen gaat naar verluidt niet direct verder na de schokkende afronding van het eerste seizoen. Wel zijn er rollen voor de bekende namen Jeffrey Wright (Bernard Lowe), Ed Harris (Man in Black) en Evan Rachel Wood als Dolores Abernathy. En zo keren er wel meer bekende gezichten terug uit het debuutseizoen.

Nieuwe personages in Westworld zijn onder meer nieuwe bezoekers waaronder het personage Grace, gespeeld door de Nederlandse actrice Katja Herbers. Ook komen er twee belangrijke nieuwe mannen voorbij, namelijk ene Nicholas (Neil Jackson) en ene Karl Strand (Gustaf Skarsgård) en duikt de tech-specialist Antoine Costa op, gespeeld door Fares Fares.

Westworld keert terug op 22 april.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
[...] wellicht toch niet dood in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

[...] wellicht toch niet dood in 'The Walking Dead'

Heeft men spijt?

Lees alleen verder als je helemaal bij bent met kijken van AMC-serie The Walking Dead.

Het lijkt erop dat een van de personages waar een groot schandaal omheen ontstaan is, Carl (Chandler Riggs) wellicht niet dood is. Er was flinke kritiek op de serie, omdat het personage zo belangrijk was en in de comics nog leeft. In de serie wordt hij echter gebeten door een Walker en is het de vraag of hij het overleeft.

Robert Kirkman gelooft dat hij wellicht zal overleven. Hij vertelde het volgende: "Hij is nog niet dood. Wie weet gaat hij niet dood. Je weet het niet. Maar ik denk, dat als het zou gebeuren, dat grote en interessante effecten op Rick gaat hebben, die de boel op een interessante manier in beweging kan zetten, nu we dichter bij de conclusie van All Out War komen."

De serie keert eind deze maand weer terug op televisie. In Nederland heeft Fox de uitzendrechten; vanaf 25 februari is de serie weer te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen