search
Fans willen spin-off 'Black Panther'
Series / Nieuws

Fans willen spin-off 'Black Panther'

Eentje die meer kijkt naar Wakanda.

Nu de laatste Marvel-film Black Panther een wereldwijde hit is willen de fans meer. Liefhebbers hebben op change.org petitie gestart waarin zij Marvel en Netflix vragen om een televisieserie over de geschiedenis van Wakanda. Initiatiefnemer Eric Hamilton ziet zeker mogelijkheden voor een nieuwe spannende Netflix-serie.


Black Panther liet de fans achter met vragen over de opkomst van 's werelds meest geavanceerde land, die zij graag beantwoord zouden willen zien. De initiatiefnemers schrijven op change.org dat zij en vele andere fans nu al enthousiast zijn over het idee van een Netflix-serie. Een serie over de opkomst van Wakanda waarin Marvel de kijkers meeneemt naar het Afrikaanse continent en dan specifiek het in mysterieën omhulde land, zal volgens deze fans de Marvel en Disney samenwerking nieuwe diepgang geven.

Marvel en Disney hebben op dit moment al een succesvolle met samenwerking met Netflix voor de series Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, The Defenders en The Punisher. Er is echter een klein probleempje voor de initiatiefnemers. Disney heeft onlangs aangekondigd dat alle toekomstige Marvel series vanaf 2019 niet langer op Netflix maar op een eigen nieuwe streamingdienst zullen verschijnen. Gezien de aandacht voor deze petitie is gelukkig de kans groot dat deze ook onder de aandacht van Disney komt. Wil je ook meer Wakanda?

De petitie staat op Change.org en heeft inmiddels meer dan 5.000 handtekeningen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen