search

Ons nieuws van woensdag 28 februari 2018

Sarah Shahi keert terug naar Chicago Fire
Series / Nieuws

Sarah Shahi keert terug naar Chicago Fire

De oude vlam van Severide is helemaal terug!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

De oude vlam van Severide (gespeeld door Taylor Kinney) in Chicago Fire, namelijk Renée (Sarah Shahi) is terug van weggeweest! De actrice zou terugkeren naar de reeks in de drie finale afleveringen van het zesde seizoen. Veel fans denken (of hopen) nu natuurlijk dat ze terugkeert om haar eindeloze liefde voor Severide duidelijk te maken, maar dat zit er wellicht niet in. Voor zover bekend is Renée namelijk op zoek naar bepaalde expertise met betrekking tot een brand voor een zaak waaraan ze werkt. Ze ziet zich bijgevolg genoodzaakt om daarvoor contact op te nemen met Severide, maar die timing lijkt alles behalve perfect te zijn.

Renée maakte voor het eerst haar intrede in Chicago Fire in het eerste seizoen toen ze werd gered door Firehouse 51 uit een auto die betrokken was geraakt bij een ongeval. Haar relatie met Severide die hieruit voortvloeide was slechts een kort leven beschoren. Bovendien was het einde van hun relatie behoorlijk rommelig. Dit had alles te maken met het feit dat Renée zwanger bleek te zijn van een andere man.

Ben jij een fan van actrice Sarah Shahi en kijk je er naar uit om haar terug te zien in het zesde seizoen van Chicago Fire?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde nabij op poster laatste seizoen 'Game of Thrones'
Series / Posters

Einde nabij op poster laatste seizoen 'Game of Thrones'

Lannister... Targaryen... Stark...

De Licensing Expo is in volle gang en daar heeft HBO een eerste teaser poster voor het achtste en laatste seizoen van hit Game of Thrones vrijgegeven. De poster laat weinig zien, behalve dat het einde nabij is en dat de drie grote huizen - de Starks, Targaryens en Lannisters - nog staan om het op te nemen tegen de White Walkers.

2018 zal een jaar zijn zonder Game of Thrones; het eerste sinds de serie in 2011 begon. Opmerkelijk is dat niet, de opnames van de laatste zes afleveringen vinden nog altijd plaats en zijn niet afgerond. Daardoor heeft men zoveel tijd nodig voor de post-productie, dat de première pas in 2019 plaatsvindt.

De laatste afleveringen zullen zich afspelen in een verschrikkelijke tijd voor Westeros, een waarin de Night King zijn kwaadaardige plannen eindelijk kan uitvoeren. Natuurlijk zijn er dan de drie grote huizen om hem daarvan te weerhouden. De serie is verder niet de laatste in de franchise; er wordt gewerkt aan een vijftal spin-offs.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans willen spin-off 'Black Panther'
Series / Nieuws

Fans willen spin-off 'Black Panther'

Eentje die meer kijkt naar Wakanda.

Nu de laatste Marvel-film Black Panther een wereldwijde hit is willen de fans meer. Liefhebbers hebben op change.org petitie gestart waarin zij Marvel en Netflix vragen om een televisieserie over de geschiedenis van Wakanda. Initiatiefnemer Eric Hamilton ziet zeker mogelijkheden voor een nieuwe spannende Netflix-serie.

Black Panther liet de fans achter met vragen over de opkomst van 's werelds meest geavanceerde land, die zij graag beantwoord zouden willen zien. De initiatiefnemers schrijven op change.org dat zij en vele andere fans nu al enthousiast zijn over het idee van een Netflix-serie. Een serie over de opkomst van Wakanda waarin Marvel de kijkers meeneemt naar het Afrikaanse continent en dan specifiek het in mysterieën omhulde land, zal volgens deze fans de Marvel en Disney samenwerking nieuwe diepgang geven.

Marvel en Disney hebben op dit moment al een succesvolle met samenwerking met Netflix voor de series Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, The Defenders en The Punisher. Er is echter een klein probleempje voor de initiatiefnemers. Disney heeft onlangs aangekondigd dat alle toekomstige Marvel series vanaf 2019 niet langer op Netflix maar op een eigen nieuwe streamingdienst zullen verschijnen. Gezien de aandacht voor deze petitie is gelukkig de kans groot dat deze ook onder de aandacht van Disney komt. Wil je ook meer Wakanda?

De petitie staat op Change.org en heeft inmiddels meer dan 5.000 handtekeningen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De series die in maart op Netflix verschijnen
Series / Featured

De series die in maart op Netflix verschijnen

Met o.a. Jessica Jones, Requiem, A Series of Unfortunate Events, David Letterman en Collateral.

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.


Nieuwe seizoenen




1 maart: Top of the Lake (seizoen 2)
Een dappere detective is geobsedeerd door de verdwijning van een 12-jarig zwanger meisje nabij een bevroren meer in Nieuw-Zeeland. Al snel blijkt dat er veel meer aan de hand is dan alleen een verdwijning.



1 maart: Sleepy Hollow (seizoen 4)
Ichabod Crane neemt het elke aflevering weer op tegen een nieuwe bovennatuurlijke bedreiging. Aan hem de taak om die samen met politieagent Abbie Mills het hoofd te bieden!



2 maart: Flint Town (seizoen 1)
Een documentairereeks die kijkt naar de politie van het dorpje Flint. Daar is er grote moeite met het beschikbare budget en de infrastructuur om de gewelddadige gemeenschap in de hand te houden.



6 maart: Borderliner (seizoen 1)
Een komedieserie die zich afspeelt bij Northend Airport en kijkt naar het werk van de douane daar. Geinige serie, met een stuk of twaalf afleveringen van elk een half uur.



7 maart: Bates Motel (seizoen 4)
Norma Bates en haar zoon Norman werken in een motelletje in White Pine Bay, waar zich behoorlijk dubieuze dingen afspelen, mede door de obsessie van Norman met zijn moeder...



8 maart: Jessica Jones (seizoen 2)
Als het nieuwe seizoen van de serie begint, weet de hele stad dat Jessica Jones een supermens is en dat zij een man vermoord heeft. Ze probeert rond te komen, maar met haar gemoedstoestand en manier van denken en doen is dat niet bepaald eenvoudig.



9 maart: Collateral (seizoen 1)
Miniserie die zich afspeelt in een modern state of nation project, dat zich over vier dagen afspeelt.



9 maart: Love (seizoen 3)
Deze Judd Apatow series volgt een koppel dat moet omgaan met de problemen en moeilijkheden die komen kijken bij intimiteit.



9 maart: David Letterman: Malala (seizoen 1)
Elke maand weer spreekt David Letterman een nieuw persoon in deze reeks. Ditmaal Malala, het beroemde Afgaanse meisje dat de nobelprijs voor de vrede won.



15 maart: Tabula Rasa (seizoen 1)
Een jonge vrouw met geheugenverlies blijkt al snel centraal te staan in een verdwijningszaak.



16 maart: Edha (seizoen 1)
Thriller die draait om een succesvolle modeontwerpster en alleenstaande moeder uit Buenos Aires. Zij wordt tot het uiterste gedreven als ze een knappe jonge immigrant ontmoet.



16 maart: On My Block (seizoen 1)
Een coming-of-age komedie over vier jonge vrienden die proberen iets van het leven te maken op de straten van Los Angeles.



20 maart: The Standups (seizoen 2)
Komedie die jonge opkomende talenten in Los Angeles de kans geeft een half uur het podium te betreden en shows te maken.



23 maart: The Mechanism (seizoen 1)
Dramaserie die draait om het onderzoek naar corruptie in de bedrijven rond olie in Brazilië.



23 maart: The Defiant Ones (seizoen 1)
Kijkt naar de samenwerking van Jimmy Iovine en Dr. Dre, die allebei uit Compton kwamen en zichzelf een carrière wisten te geven in de popcultuur van de Verenigde Staten.



23 maart: Requiem (seizoen 1)
In 1994 verdwijnt een peuter in Welsh. 23 jaar later pleegt de moeder van opkomend cellospeelster Matilda Gray zelfmoord. Zonder reden. Maar dan blijkt er een connectie tussen Matilda en het verdwenen meisje te zijn.



23 maart: Santa Clarita Diet (seizoen 2)
Sheila en Joel zijn getrouwd en werken als makelaars in Santa Clarita. Als Sheila om het leven komt, neemt hun leven een duistere wending.



23 maart: Alexa & Katie (seizoen 1)
Alexa en Katie zijn beste vrienden en kijken ernaar uit naar de middelbare school gaan. Maar het leven daar blijkt heel ingewikkeld...

30 maart: Trailer Park Boys (seizoen 12)
Er wordt een documentaire gemaakt over drie dieven en hun levens in een trailerpark.



30 maart: A Series of Unfortunate Events (seizoen 2)
De Baudelaire-kinderen zijn ineens wees. En hun oom zit achter het fortuin aan dat ze van hun ouders zullen erven. Maar dat geven ze niet zonder slag of stoot op.



30 maart: Trump: An American Dream (seizoen 1)
Britse documentaire die kijkt naar de buitengewone reis van Donald J. Trump over de afgelopen vijf decennia.



30 maart: Rapture (seizoen 1)
Kijkt naar de hip hop cultuur en specifiek artiesten die bij hun familie en vrienden wonen, in de rij staan voor de opnamestudio en iets van hun leven proberen te maken.


Wekelijks een nieuwe aflevering




Dinsdag: Black Lightning (seizoen 1)
Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van deze The CW-serie te zien. Black Lightning is een superheld die uit pensioen terugkeert om zijn stad toch weer veiliger te maken.



Woensdag: Shadowhunter (seizoen 3)
Vanaf 6 maart is er welke woensdag een nieuwe aflevering te zien van het derde seizoen van deze fantasyserie die zich afspeelt in een onderwereld vol magie.



Donderdag: Riverdale (seizoen 2)
Vanaf 21 maart gaat deze tienerserie weer verder met het tweede seizoen. Daarin probeert Archie het leven als middelbare scholier zo makkelijk mogelijk te houden.



Donderdag: Designated Survivor (seizoen 2)
Vanaf 8 maart zien we weer elke donderdag hoe Kiefer Sutherland als nieuwe president van de Verenigde Staten probeert te achterhalen wie de moordaanslag op zijn voorganger en het hele team pleegde.




Kinderseries




2 maart: Voltron (seizoen 5)
De gevechten met buitenaardse wezens gaan ook in dit tweede seizoen van de hitserie van Netflix weer door! Voltron is een gigantische robot, waarmee gevechten geleverd kunnen worden. Maar alleen als iedereen samenwerkt…



23 maart: Dinotrux Supercharged (seizoen 2)
Ty en de andere Dinotrux ontmoeten regelmatig nieuwe vrienden en staan voor allerlei leuke en soms moeilijke uitdagingen. Samen kunnen ze echter alles aan.

[video]HjOjxsvk1jU&autoplay=1" srcdoc="Trolls: Door met de beat (seizoen 2)
Waren de kids fan van de film Trolls? Dan vinden ze deze serie vol dans en zang ook heel leuk, gegarandeerd. Nu toe aan zijn tweede seizoen.

[video]knrzczMbVB0?autoplay=1>9 maart: Trolls: Door met de beat (seizoen 2)
Waren de kids fan van de film Trolls? Dan vinden ze deze serie vol dans en zang ook heel leuk, gegarandeerd. Nu toe aan zijn tweede seizoen.

[video]knrzczMbVB0/hqdefault.jpg>"
allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"
allowfullscreen >


23 maart: Dinotrux Supercharged (seizoen 2)
Ty en de andere Dinotrux ontmoeten regelmatig nieuwe vrienden en staan voor allerlei leuke en soms moeilijke uitdagingen. Samen kunnen ze echter alles aan.

[video]HjOjxsvk1jU?autoplay=1>Trolls: Door met de beat (seizoen 2)
Waren de kids fan van de film Trolls? Dan vinden ze deze serie vol dans en zang ook heel leuk, gegarandeerd. Nu toe aan zijn tweede seizoen.

[video]knrzczMbVB0?autoplay=1>9 maart: Trolls: Door met de beat (seizoen 2)
Waren de kids fan van de film Trolls? Dan vinden ze deze serie vol dans en zang ook heel leuk, gegarandeerd. Nu toe aan zijn tweede seizoen.

[video]knrzczMbVB0/hqdefault.jpg>"
allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"
allowfullscreen >

23 maart: Dinotrux Supercharged (seizoen 2)
Ty en de andere Dinotrux ontmoeten regelmatig nieuwe vrienden en staan voor allerlei leuke en soms moeilijke uitdagingen. Samen kunnen ze echter alles aan.

[video]HjOjxsvk1jU/hqdefault.jpg>"
allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"
allowfullscreen >




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Joseph Morgan scoort hoofdrol in 'Gone Baby Gone'
Series / Nieuws

Joseph Morgan scoort hoofdrol in 'Gone Baby Gone'

In de filmversie was de mannelijke hoofdrol weggelegd voor Casey Affleck.

Joseph Morgan (Immortals, Alexander, The Orginals) heeft de mannelijke hoofdrol gescoord in de pilot-aflevering van Fox-dramaserie Gone Baby Gone, gebaseerd op het gelijknamige boek van Dennis Lehane.

Het verhaal van de serie gaat over Patrick Kenzie (Morgan) en Angela Gennaro, een duo privé-detectives die met hun kennis, vaardigheden en chemie criminele kwesties in de onderklasse van Boston proberen op te lossen.

Casey Affleck speelde de rol van Kenzie in de filmversie van Ben Affleck uit 2007. Robert Levine en Lehane zullen dienst doen als uitvoerend producenten van de pilot. De serie is een productie van 20th Century Fox Television en Miramax. Levine zal tevens het script schrijven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wordt Upside Down publiekelijk bekend in 'Stranger Things' S3?
Series / Nieuws

Wordt Upside Down publiekelijk bekend in 'Stranger Things' S3?

Daar lijkt het wel op...

De site That Hashtag Show claimt te weten wie de nieuwe personages in het derde seizoen van Netflix-hitserie Stranger Things zullen worden. Dat wijst erop dat de Upside Down ditmaal publiekelijk bekend zal worden.

Het gaat om deze omschrijvingen:
Mayor Larry Kline: een klassieke gladde politicus uit de jaren tachtig. Een sneu figuur, een man die als enige drijfveer zijn eigen belangen heeft. De studio zoekt een man van tussen de veertig en zestig.
Bruce: een journalist die moreel niet bepaald voldoet aan de eisen die je aan een journalist zou mogen stellen. Hij is een seksist, heeft overgewicht en ziet er niet uit.
Patricia Brown: een vriendelijke vrouw van in de zeventig die vooral haar tuin onderhoudt en de kinderen in de buurt van advies voorziet.

Naar het schijnt wordt in het derde seizoen het Upside Down een vrij publieke bedreiging. Gek is dat niet, want nu is er het Shadow Monster dat het op de jongens voorzien heeft…

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste details 'The Purge'
Series / Nieuws

Eerste details 'The Purge'

Eindelijk weten we meer over wat ons te wachten staat!

Eindelijk zijn er details van de serie The Purge van Syfy en USA Networks. Zij maken een serie gebaseerd op de filmfranchise en hebben nu twee hoofdrolspelers gevonden. Acteur Gabriel Chavarria en actrice Jessica Garza zijn te zien als de hoofdpersonen.

The Hollywood Reporter kan ook meteen melden wie zij spelen.
Miguel (Chavarria): een Amerikaanse marinier die een nobele missie heeft. Nadat hij een kritische brief krijgt van zijn kleine zus, keert hij op Purge Night terug naar zijn thuisstadje, helemaal erop voorbereid om het meedogenloze geweld tegemoet te treden en zijn familie te beschermen.
Penelope (Garza): een personage dat heeft toegezegd zichzelf op te offeren voor de charismatische leider van een cultus waar ze deel van uitmaakt. Maar haar vertrouwen in hem komt op het spel te staan als ze de gruwelijke realiteit van de Purge ziet.

De serie draait volgens schrijver en regisseur om de 364 dagen van het jaar waarin er geen Purge plaatsvindt. Er komen in eerste instantie tien afleveringen, gemaakt door showrunner Thomas Kelly.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.