De series die in maart op Netflix verschijnen

Met o.a. Jessica Jones, Requiem, A Series of Unfortunate Events, David Letterman en Collateral.

Jim Pedd, 28 februari 2018 13:49

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Nieuwe seizoenen
1 maart: Top of the Lake (seizoen 2)
Een dappere detective is geobsedeerd door de verdwijning van een 12-jarig zwanger meisje nabij een bevroren meer in Nieuw-Zeeland. Al snel blijkt dat er veel meer aan de hand is dan alleen een verdwijning.


1 maart: Sleepy Hollow (seizoen 4)
Ichabod Crane neemt het elke aflevering weer op tegen een nieuwe bovennatuurlijke bedreiging. Aan hem de taak om die samen met politieagent Abbie Mills het hoofd te bieden!


2 maart: Flint Town (seizoen 1)
Een documentairereeks die kijkt naar de politie van het dorpje Flint. Daar is er grote moeite met het beschikbare budget en de infrastructuur om de gewelddadige gemeenschap in de hand te houden.


6 maart: Borderliner (seizoen 1)
Een komedieserie die zich afspeelt bij Northend Airport en kijkt naar het werk van de douane daar. Geinige serie, met een stuk of twaalf afleveringen van elk een half uur.


7 maart: Bates Motel (seizoen 4)
Norma Bates en haar zoon Norman werken in een motelletje in White Pine Bay, waar zich behoorlijk dubieuze dingen afspelen, mede door de obsessie van Norman met zijn moeder...


8 maart: Jessica Jones (seizoen 2)
Als het nieuwe seizoen van de serie begint, weet de hele stad dat Jessica Jones een supermens is en dat zij een man vermoord heeft. Ze probeert rond te komen, maar met haar gemoedstoestand en manier van denken en doen is dat niet bepaald eenvoudig.


9 maart: Collateral (seizoen 1)
Miniserie die zich afspeelt in een modern state of nation project, dat zich over vier dagen afspeelt.


9 maart: Love (seizoen 3)
Deze Judd Apatow series volgt een koppel dat moet omgaan met de problemen en moeilijkheden die komen kijken bij intimiteit.


9 maart: David Letterman: Malala (seizoen 1)
Elke maand weer spreekt David Letterman een nieuw persoon in deze reeks. Ditmaal Malala, het beroemde Afgaanse meisje dat de nobelprijs voor de vrede won.


15 maart: Tabula Rasa (seizoen 1)
Een jonge vrouw met geheugenverlies blijkt al snel centraal te staan in een verdwijningszaak.


16 maart: Edha (seizoen 1)
Thriller die draait om een succesvolle modeontwerpster en alleenstaande moeder uit Buenos Aires. Zij wordt tot het uiterste gedreven als ze een knappe jonge immigrant ontmoet.


16 maart: On My Block (seizoen 1)
Een coming-of-age komedie over vier jonge vrienden die proberen iets van het leven te maken op de straten van Los Angeles.


20 maart: The Standups (seizoen 2)
Komedie die jonge opkomende talenten in Los Angeles de kans geeft een half uur het podium te betreden en shows te maken.


23 maart: The Mechanism (seizoen 1)
Dramaserie die draait om het onderzoek naar corruptie in de bedrijven rond olie in Brazilië.


23 maart: The Defiant Ones (seizoen 1)
Kijkt naar de samenwerking van Jimmy Iovine en Dr. Dre, die allebei uit Compton kwamen en zichzelf een carrière wisten te geven in de popcultuur van de Verenigde Staten.


23 maart: Requiem (seizoen 1)
In 1994 verdwijnt een peuter in Welsh. 23 jaar later pleegt de moeder van opkomend cellospeelster Matilda Gray zelfmoord. Zonder reden. Maar dan blijkt er een connectie tussen Matilda en het verdwenen meisje te zijn.


23 maart: Santa Clarita Diet (seizoen 2)
Sheila en Joel zijn getrouwd en werken als makelaars in Santa Clarita. Als Sheila om het leven komt, neemt hun leven een duistere wending.


23 maart: Alexa & Katie (seizoen 1)
Alexa en Katie zijn beste vrienden en kijken ernaar uit naar de middelbare school gaan. Maar het leven daar blijkt heel ingewikkeld...

30 maart: Trailer Park Boys (seizoen 12)
Er wordt een documentaire gemaakt over drie dieven en hun levens in een trailerpark.


30 maart: A Series of Unfortunate Events (seizoen 2)
De Baudelaire-kinderen zijn ineens wees. En hun oom zit achter het fortuin aan dat ze van hun ouders zullen erven. Maar dat geven ze niet zonder slag of stoot op.


30 maart: Trump: An American Dream (seizoen 1)
Britse documentaire die kijkt naar de buitengewone reis van Donald J. Trump over de afgelopen vijf decennia.


30 maart: Rapture (seizoen 1)
Kijkt naar de hip hop cultuur en specifiek artiesten die bij hun familie en vrienden wonen, in de rij staan voor de opnamestudio en iets van hun leven proberen te maken.


Wekelijks een nieuwe aflevering
Dinsdag: Black Lightning (seizoen 1)
Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van deze The CW-serie te zien. Black Lightning is een superheld die uit pensioen terugkeert om zijn stad toch weer veiliger te maken.


Woensdag: Shadowhunter (seizoen 3)
Vanaf 6 maart is er welke woensdag een nieuwe aflevering te zien van het derde seizoen van deze fantasyserie die zich afspeelt in een onderwereld vol magie.


Donderdag: Riverdale (seizoen 2)
Vanaf 21 maart gaat deze tienerserie weer verder met het tweede seizoen. Daarin probeert Archie het leven als middelbare scholier zo makkelijk mogelijk te houden.


Donderdag: Designated Survivor (seizoen 2)
Vanaf 8 maart zien we weer elke donderdag hoe Kiefer Sutherland als nieuwe president van de Verenigde Staten probeert te achterhalen wie de moordaanslag op zijn voorganger en het hele team pleegde.Kinderseries
2 maart: Voltron (seizoen 5)
De gevechten met buitenaardse wezens gaan ook in dit tweede seizoen van de hitserie van Netflix weer door! Voltron is een gigantische robot, waarmee gevechten geleverd kunnen worden. Maar alleen als iedereen samenwerkt…


23 maart: Dinotrux Supercharged (seizoen 2)
Ty en de andere Dinotrux ontmoeten regelmatig nieuwe vrienden en staan voor allerlei leuke en soms moeilijke uitdagingen. Samen kunnen ze echter alles aan.


Lees meer over: Netflix, Maart, Releases, Jessica Jones, Requiem, A Series of Unfortunate Events, David Letterman, Collateral

Populair nieuws