search
Sarah Shahi keert terug naar Chicago Fire
Series / Nieuws

Sarah Shahi keert terug naar Chicago Fire

De oude vlam van Severide is helemaal terug!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

De oude vlam van Severide (gespeeld door Taylor Kinney) in Chicago Fire, namelijk Renée (Sarah Shahi) is terug van weggeweest! De actrice zou terugkeren naar de reeks in de drie finale afleveringen van het zesde seizoen. Veel fans denken (of hopen) nu natuurlijk dat ze terugkeert om haar eindeloze liefde voor Severide duidelijk te maken, maar dat zit er wellicht niet in. Voor zover bekend is Renée namelijk op zoek naar bepaalde expertise met betrekking tot een brand voor een zaak waaraan ze werkt. Ze ziet zich bijgevolg genoodzaakt om daarvoor contact op te nemen met Severide, maar die timing lijkt alles behalve perfect te zijn.


Renée maakte voor het eerst haar intrede in Chicago Fire in het eerste seizoen toen ze werd gered door Firehouse 51 uit een auto die betrokken was geraakt bij een ongeval. Haar relatie met Severide die hieruit voortvloeide was slechts een kort leven beschoren. Bovendien was het einde van hun relatie behoorlijk rommelig. Dit had alles te maken met het feit dat Renée zwanger bleek te zijn van een andere man.

Ben jij een fan van actrice Sarah Shahi en kijk je er naar uit om haar terug te zien in het zesde seizoen van Chicago Fire?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen