'Stranger Things' seizoen 3 geïnspireerd op '80s favoriet

Stranger Things S3 geïnspireerd op '80s favoriet

Bekende elementen uit de franchise komen weer terug.

Jim Pedd, 28 maart 2018 om 16:55

De opnames voor het derde seizoen van Stranger Things zijn nog niet begonnen. Toch brengen de producers al enkele details naar buiten, waaronder de futuristische setting in 1985, ieders favoriete vader Steve en jeugdliefdes.
Tijdens PaleyFest sprak uitvoerend producent Shawn Levy met The Hollywood Reporter over de aankomende opnames van seizoen 3, die binnen enkele weken van start gaan. De setting is deze keer 1985, een jaar na het einde van seizoen 2. Maar bovenal is dat het jaar dat Back to the Future-fans zeer bekend in de oren zal klinken. Voor fans zal dit altijd het jaar zijn waarin Marty McFly per ongeluk terug ging in de tijd.

Levy belooft dat fans de inspiratie van deze film zeker in het nieuwe seizoen zullen herkennen. De producent belooft ook dat jeugdliefdes Mike en Eleven en Max en Lucas nog steeds verkering hebben en dat het nieuwe seizoen meer van vader Steve laat zien. Inmiddels is ook bekend gemaakt dat Priah Ferguson terugkeert als Erica, het jongere zusje van Lucas, en dat Maya Thurman-Hawke, van BBC's Little Women en de dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke, te zien als zijn als Robin, een meisje dat op een duistere geheim stuit in het dorpje Hawkins.


Bron: THR

Lees meer over: Stranger Things, netflix, Shawn levy

Populair nieuws