Krijgt 'Designated Survivor' dan toch nog een vervolg?

Krijgt Designated Survivor toch nog een vervolg?

Misschien komt er nog redding vanuit het Netflix kamp...

Geoffrey Ketels, 17 mei 2018 om 14:32

Fans van President Kirkman hoeven dan toch misschien nog niet helemaal te wanhopen. Nadat eerder bekend raakte dat het tweede seizoen van het politieke drama 'Designated Survivor' ook het laatste zou zijn heeft Netlix nu laten uitschijnen dat het gesprekken voert met de internationale producer eOne. Ondanks het feit dat dit uiteraard nog niet meteen iets hoeft te betekenen geeft het fans wel terug een beetje hoop.
Eerder verraste ABC vriend en vijand door te stellen dat het vanwege tegenvallende ratings geen vervolg zou bestellen voor de serie Designated Survivor. In een verklaring liet ABC president Channing Dungey het volgende optekenen; "Op het einde van de rit waren we toch niet meer zo overtuigd van het creatieve pad van deze serie in vergelijking met onze andere projecten".

Ondanks het feit dat de ratings inderdaad lager liggen bij het tweede seizoen moet het gezegd dat de reeks toch nog steeds erg mooie cijfers weet te realiseren op vlak van uitgesteld kijken. Het spreekt voor zich dat dit in de kaart speelt van Netflix. De connectie tussen Netflix en Designated Survivor is bovendien niet nieuw. Nu reeds is Netflix namelijk eigenaar van de internationale streaming rechten van Designated Survivor.

Wat denk jij? Biedt Netflix de uitkomst voor Designated Survivor?

Bron: TV.com

Lees meer over: Designated Survivor, serie, ABC, Netflix

Populair nieuws