search
'The Lord of the Rings' volgt mogelijk jonge Aragorn

'The Lord of the Rings' volgt mogelijk jonge Aragorn

Maar verwacht geen Viggo Mortensen.

Bram de Groot

Met mogelijk $1 miljard als productiebudget wordt de Lord of the Rings-serie waarschijnlijk een van de grootste producties tot op heden. De serie krijgt achter de schermen steeds meer vorm en het gerucht gaat nu dat de aftrap zich gaat richten op een jonge Aragorn, in de films de rol van Viggo Mortensen. Dit meldt The One Ring.


In de boeken van schrijver Tolkiƫn wordt duidelijk dat Aragorn een wees is nadat zijn vader koning Arathorn overlijdt. Hij weet lange tijd niet dat hij recht heeft op de troon van Isildur en wordt grootgebracht door elven. Hierdoor spreekt hij de elftentaal. Hij trouwt met de dochter van elfenkoning Elrond.

Overigens hoeven we Mortensen zelf niet terug te verwachten aangezien geen van de oorspronkelijke cast een rol zal hebben. Ook de muziek uit de films zal niet te horen zijn, waardoor de serie hoogstwaarschijnlijk compleet anders zal aanvoelen.

Een verschijningsdatum is er nog niet voor de serie die door Amazon wordt gemaakt en uitgezonden. Peter Jackson zou mogelijk terugkeren voor een rol achter de schermen.

Aanbevolen artikelen