search
Over en uit voor 'Code Black' na drie seizoenen
Series / Nieuws

Over en uit voor 'Code Black' na drie seizoenen

Het medische drama overleeft de schoonmaak van CBS niet...

Geoffrey Ketels

De showrunner van de serie 'Code Black', namelijk Michael Seitzman heeft via Twitter laten weten dat er een moeilijke beslissing is genomen. Hij maakte dan ook bekend dat er geen vervolg meer zal komen voor de serie 'Code Black'. Hij maakte meteen ook van de gelegenheid gebruik om de fans te bedanken.


"Beste #CodeBlack fans, we hebben vandaag het triestige nieuws vernomen dat de serie wordt opgedoekt. Ik heb met veel plezier deze serie gemaakt en elke week terug de vele lovende commentaren gelezen. Bedankt voor jullie passie voor deze prachtige reeks. Eerlijk, onze beste aflevering moet nog steeds uitgezonden worden. We hopen dan ook met de volledige cast dat jullie de resterende afleveringen nog zullen bekijken en er van zullen genieten. We hebben ze gemaakt voor jullie", aldus een aangeslagen showrunner.

Opvallend, het is niet de eerste reeks van de hand van Seitzman die wordt gecancelled deze maand. Eerder raakte namelijk ook reeds bekend dat ABC de serie 'Quantico' geen vervolg meer zou geven. Ook deze reeks eindigt zo na drie seizoenen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen