search
Meer over Negan in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Meer over Negan in 'The Walking Dead'?

Krijgen we meer van diens verleden te zien?

Negan, gespeeld door Jeffrey Dean Morgan, is een van de grootste schurken die we zagen in AMC-serie The Walking Dead. Fans van de show zouden wellicht meer willen weten over zijn verleden. Precies dat is mogelijk, blijkt nu. Het bedrijf van bedenker Robert Kirkman laat weten dat de producenten wellicht iets over diens verleden gaan vertellen.


"We weten niet of er plannen zijn om er een aflevering van de maken, maar de producenten hebben de wens uitgedrukt om dieper in zijn verleden te duiken," lezen we op Twitter. Uiteraard is er door de comics al van alles bekend over het verleden van Negan.

Voordat er zombies waren op Aarde, en de samenleving compleet in elkaar stortte, was Negan gymleraar in Virginia. Toen al toonde hij iets van wreedheid en narcisme. Hij bleek zijn leerlingen vaak uit te dagen tot potjes pingpong, waarbij hij hen vernederde voor hun tekortkomingen en wanprestaties. Zijn vrouw heette verder Lucille en overleed vlak voor de val van de maatschappij door de gevolgen van kanker. En direct na de val richtte hij al de Saviors op…

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen