Hoofdpersonen 'Swamp Thing' onthuld!

Hoofdpersonen 'Swamp Thing' onthuld!

Eindelijk meer!

Jim Pedd, 31 mei 2018 om 10:07

DC werkt momenteel aan een serie rond Swamp Thing voor op zijn streamingdienst, DC Universe. Een casting breakdown onthult nu de twee hoofdpersonen van de serie en niet bepaald verrassend zijn dat Abby Arcane en Alec Holland. Dat meldt de site That Hashtag Show.
ABBY ARCANE: een vrouw van in de dertig, die iets van een loner heeft. Abby werkt voor het CDC in Atlanta en wordt naar haar thuisstadje Houma gestuurd, nadat ze daar tien jaar weggebleven is. De reden: er is de Houma Flu uitgebroken daar. Een virus dat zij moet oplossen, wat ze meteen doet met onderzoeker Alec Holland. Al snel blijkt dat de beste manier om het virus te stoppen, het dichtgooien van het lokale moeras is, maar dat vinden de dorpelingen niet heel leuk.

ALEC HOLLAND: een man van in de dertig, een beetje een heethoofd, die werkt voor de Sunderland Corporation als onafhankelijk onderzoeker. Hij ontdekt een band tussen het moeras en de Houma Flu. Hij bouwt meteen een liefdesrelatie op met Abby Arcane en ondergaat door het moeras een vreemde transformatie: hij wordt Swamp Thing.

Wanneer de serie te zien zal zijn is nog niet bekend.

Bron: That Hashtag Show

Lees meer over: Swamp Thing, DC, DC Comics

Populair nieuws