search

Ons nieuws van donderdag 31 mei 2018

Gerucht: Norman Reedus krijgt $20+ miljoen voor 'The Walking Dead' hoofdrol
Series / Nieuws

Gerucht: Norman Reedus krijgt $20+ miljoen voor 'The Walking Dead' hoofdrol

Vertrek Andrew Lincoln heeft impact.

Ondanks dat AMC en de acteur zelf nog niets hebben bevestigd wijst alles erop dat Andrew Lincoln (Rick Grimes) de serie The Walking Dead gaat verlaten. Nu meldt The Hollywood Reporter dat Norman Reedus een bedrag van meer dan $20 miljoen aangeboden heeft gekregen als hij de hoofdrol wil oppakken in de zombieserie.

Reedus speelt in The Walking Dead de rol van Daryl Dixon, als bijrol in seizoen 1 en sinds seizoen 2 als vast personage. Reedus' personage is een origineel personage voor de serie. Daryl is namelijk niet te zien in de comics van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard.

En dan is er ook iets meer nieuws rond Lauren Cohan, de actrice die sinds seizoen 2 te zien is als het belangrijke personage Maggie. Ook zij gaat volgens The Hollywood Reporter de show verlaten.

Eerder werd gemeld dat zij zes van de acht afleveringen van de eerste seizoenshelft te zien zou zijn, maar nu meent THR te weten dat ook zij niet terugkeert voor de tweede seizoenshelft. Volgens de site zou ze geen tijd hebben voor The Walking Dead, aangezien ze ook op moet komen dagen voor ABC's tv-serie Whiskey Cavalier. Daarnaast meldt THR dat AMC haar salaris niet gelijk wou trekken met het salaris van haar mannelijke collega's.

The Walking Dead keert eind dit jaar terug en de opnames zijn al gestart.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stopt Rosario Dawson met Marvel-series?
Series / Nieuws

Stopt Rosario Dawson met Marvel-series?

Mogelijk is Luke Cage S2 het laatste seizoen voor haar.

Actrice Rosario Dawson betwijfelt of ze in de toekomst nog te zien zal zijn als Claire Temple in de Netflix en Marvel-series. Ze debuteerde in 2015 in de serie Daredevil en was in elke serie behalve The Punisher te zien. Maar of haar personage na het tweede seizoen van Luke Cage terugkeert, is onzeker, laat Dawson weten.

"Ik weet niet of ik nog terugkeer hierna, om eerlijk te zijn, maar het zijn een paar mooie Jaren geweest. Ik ben in veel verschillende series te zien geweest. Maar ik weet niet of er een derde seizoen komt voor Luke Cage, of dat ze een manier bedenken om mij in The Punisher te plaatsen - zodat ik het gevoel heb elke serie gedaan te hebben. Maar belangrijk is dat ik niet meer aan de andere kant van het land wil zijn voor werk - mijn dochter gaat nu naar de middelbare school," aldus Dawson.

Dawson is in elk geval nog te zien in het tweede seizoen van Luke Cage, dat volgende maand te streamen is op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdpersonen 'Swamp Thing' onthuld!
Series / Nieuws

Hoofdpersonen 'Swamp Thing' onthuld!

Eindelijk meer!

DC werkt momenteel aan een serie rond Swamp Thing voor op zijn streamingdienst, DC Universe. Een casting breakdown onthult nu de twee hoofdpersonen van de serie en niet bepaald verrassend zijn dat Abby Arcane en Alec Holland. Dat meldt de site That Hashtag Show.

ABBY ARCANE: een vrouw van in de dertig, die iets van een loner heeft. Abby werkt voor het CDC in Atlanta en wordt naar haar thuisstadje Houma gestuurd, nadat ze daar tien jaar weggebleven is. De reden: er is de Houma Flu uitgebroken daar. Een virus dat zij moet oplossen, wat ze meteen doet met onderzoeker Alec Holland. Al snel blijkt dat de beste manier om het virus te stoppen, het dichtgooien van het lokale moeras is, maar dat vinden de dorpelingen niet heel leuk.

ALEC HOLLAND: een man van in de dertig, een beetje een heethoofd, die werkt voor de Sunderland Corporation als onafhankelijk onderzoeker. Hij ontdekt een band tussen het moeras en de Houma Flu. Hij bouwt meteen een liefdesrelatie op met Abby Arcane en ondergaat door het moeras een vreemde transformatie: hij wordt Swamp Thing.

Wanneer de serie te zien zal zijn is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer over Negan in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Meer over Negan in 'The Walking Dead'?

Krijgen we meer van diens verleden te zien?

Negan, gespeeld door Jeffrey Dean Morgan, is een van de grootste schurken die we zagen in AMC-serie The Walking Dead. Fans van de show zouden wellicht meer willen weten over zijn verleden. Precies dat is mogelijk, blijkt nu. Het bedrijf van bedenker Robert Kirkman laat weten dat de producenten wellicht iets over diens verleden gaan vertellen.

"We weten niet of er plannen zijn om er een aflevering van de maken, maar de producenten hebben de wens uitgedrukt om dieper in zijn verleden te duiken," lezen we op Twitter. Uiteraard is er door de comics al van alles bekend over het verleden van Negan.

Voordat er zombies waren op Aarde, en de samenleving compleet in elkaar stortte, was Negan gymleraar in Virginia. Toen al toonde hij iets van wreedheid en narcisme. Hij bleek zijn leerlingen vaak uit te dagen tot potjes pingpong, waarbij hij hen vernederde voor hun tekortkomingen en wanprestaties. Zijn vrouw heette verder Lucille en overleed vlak voor de val van de maatschappij door de gevolgen van kanker. En direct na de val richtte hij al de Saviors op…

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.