search
Drie 'Game of Thrones' prequels nog in ontwikkeling
Series / Nieuws

Drie 'Game of Thrones' prequels nog in ontwikkeling

Naast de pilot voor Jane Goldmans project wordt er nog gewerkt aan drie andere series.

Eén spin-off van Game of Thrones is natuurlijk niet genoeg voor HBO. Schrijver en bedenker van de franchise George R.R. Martin laat weten dat drie andere spin-offs nog in actieve ontwikkeling zijn. Daarmee heeft er één een pilot gekregen en is er eentje geannuleerd.


Volgens George R.R. Martin zou het goed kunnen dat dit jaar nog van een andere spin-off een pilot besteld wordt. 2019 zou dan nog meer pilots kunnen brengen, als daar reden toe is. "Zoals je weet, begonnen we met vier series, maar kwamen we uiteindelijk op vijf terecht. Ik kreeg nu te horen dat een van de series niet meer in de maak is en dat Jane's pilot dus gefilmd wordt. Maar de anderen zijn niet dood."

Er zijn nog drie prequels op Game of Thrones in ontwikkeling: "die spelen zich allemaal af in verschillende periodes, met andere personages en verhaallijnen." Martin laat weten dat er dus nog meerdere pilots kunnen komen. "We hebben dan ook een hele wereld en tienduizenden jaren aan geschiedenis om mee te spelen. Maar goed, het blijft televisie en niets is zeker."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen